Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

1.szám

Cím: Charmed Lives

Tartalom: 18 hónappal Billie-k legyőzése után folytatódik a történet.A Halliwell lányok próbálnak boldogan élni,azonban a démonok továbbra sem hagyják őket békén.Neena és Hogan,a démon és a warlock ,a klubban várnak egy bizonyos illetőt...Másnap Paige előadást tart a Varázssuliban.Paige épp az Árnyak könyvét mutatja be nekik.Jessalyn az egyik diák,unatkozik,és azt mondja,hogy az előadások középkoriak,és egy nyigdíjas boszorkány tartja őket.Paige egyből reaál,hogy nem nyugdíjas,csak mostanában kevesebb a démon.Paige megmutatja  alánynak az Árnyak könyvét,a lány felolvas egy varázsigét,és ezzel megidéz egy szörnyű démont.Mindeközben Phoebe épp a kulcsát keresi,de már késésben van,menni kellene dolgozni,attól tart,ha nem megy,Elise kirúgja.Phoebe kislánya,Prue elkezdi használni erejét.Mindeközben a Halliwell-házban Piper épp főz, a másik karjában pedig kislányát,Melindát tartja.Hirtelen azonban megjelenik egy démon.Melinda úgy tűnik,hogy élvezi az egészet,Piper azonban nem.Piper ereje nem hat a démonra.Egy kést ragad meg,és azzal darabolja.Mindeközben belép a konyhába Wyatt és Chris is.A lányok nap végén a Halliwell-házban gyűlnek össze.Beszélgetnek,és Phoebe elmondja,hogy a kis Prue elkezdte használni az erejét.

 

 

Érdekességek:

 

-Paige haja ismét vörös lesz,úgy,ahogy az 5. és 6. évadban.

-17,000példányt adtak el az első számból 3 hét alatt.

Képek:

Borítók: - Katt,ha nagyobb méretben szeretnéd látni