Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Charmed DVD magazin

 

CHARMED DVD MAGAZIN

A Charmed DVD Magazinok Angliában és Amerikában jelentek meg néhány évvel ezelőtt. Minden egyes magazinhoz egy DVD jár, melyen a sorozat három epizódja található. Ha valaki összegyűjti mind az 59 számot, akkor megkapja mind a 8 évadot és a DVD-k széle egy csodálatos képet ad ki a Bűbájosokról és az Árnyak könyvéről. Ezekhez a magazinokhoz különféle ajándékokat is adtak az arra előfizetőknek, mint például tartókat a magazinokhoz, bögréket, tollakat és CD lemezeket. 

A magazinokban rengeteg érdekességet olvashatunk és nem csak a sorozattal kapcsolatban, de a szereplőkkel és a sorozat készítőivel is készített interjút a szerkesztőség. Továbbá elolvashatjuk az adott magazinhoz tartozó epizódok részletes ismertetőjét, rengeteg kiemelkedő párbeszédet az adott epizódból és még több érdekességet szintén az adott epizódokkal kapcsolatban.

A DVD-k ezen változata sem jelent meg Magyarországon, egy pár évvel ezelőtt még be lehetett őket szerezni a forgalmazótól, sajnos mostanában már tőlük sem lehet megrendelni, elvétve ebayen lehet találni, de természetesen az ára is megemelkedett. Egy magazin ára Angliában 8 font, ami közel 3400ft.

A magazinból pár számot megtekinthettek a Galériában, természetesen még fogok nektek szkennelni és cikkeket fordítani belőle, hiszen rengeteg érdekességet írnak a sorozatról.