Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

P3

Saját írás! Más oldalon feltüntetni tilos!

P3 - A klubbról

A P3 Piper klubbja. Miután otthagyta éttermi állását, Piper úgy döntött,hogy nyit egy saját klubbot. Mindigis egy éttermet szeretett volna nyitni, de az étterem sokkal költségeysebb lett volna. Ezért döntött a klubb mellett. De a P3-hoz sem volt elég fedezete először.Hitelt szeretett volna felvenni. A hitelt azonban nem kapta meg olyan egyszerűen. Piper összejött a hitelbírálóval. Amikor megkapta volna a hitelt, épp egy démon támadott rá és a hitelbíráróra. Ezért Piper nem kapta meg a hitelt, mert veszélyesnek találták a helyet. Azonban a nővérei, mint mindig most is segítségére siettek a lánynak. Piper és testvérei megvették a klubbot. A klubb neve P3 lett Piper, Phoebe és Prue nevére utalva. Prue halála után Piper nem szerette volna tovább vinni a klubbot, azonban mégis úgy döntött,hogy folytatja. Ekkor a P3 már Pipert, Phoebet és Paigét jelentette. A klubb sikeresen működött, rengeteg előadó lépett fel benne. Piper szervezett osztálytalálkozókat, születésnapi bulikat, és egyéb partykat a klubban. Piper akkor akarta feladni a klubbot, amikor édesanya lett, de Leo meggyőzte, hogy ne tegye. A sorozat végén megtudhatjuk, hogy a klubb megszűnt, hiszen Piper megnyithatta saját éttermét.

ÉRDEKESSÉGEK
  • A klubbot gyakran kibérelhetik mások is, akár privát rendezvényekre, vagy más eseményekre. A lányok például baba bulit, osztálytalálkozót és gyorsrandi estét is tartottak.
  • Prue mr korábban is járt erre a helyre, amikor még üzemelt, gyakran munka után jött ide, és épp ért is támogatta Pipert a klubb megvásárlásakor.
  • A P3 sikerét a Dishwalla zenekar hozta meg.
ZENEKAROK, AKIK FELLÉPTEK A P3-BAN
  • 2. évad: Dishwalla, The Cranberries, Janice Robinson, Goo Goo Dolls, Paula Cole
  • 3. évad: Barenaked Ladies, Snake River Conspiracy, Marvelous 3, Idol, Fastball, Box, Orgy
  • 4. évad: Dave Navarro, Rebekah Ryan
  • 5. évad: The Flaming Lips, Michelle Branch, Beth Orton, Pat Benatar, Loudermilk
  • 6. évad: Smash Mouth, Steadman, Ziggy Marley, Andy Stochanky
  • 7. évad: The Donnas, Drake Dé Mon, Collective Soul
  • 8. évad: Liz Phair
VIDEÓK

KÉPEK, ANIMÁCIÓK