Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Rose McGowan

Rose McGowan 1973. szeptember 5-én jött világra Olaszországban. Anyja francia író - most a Microsoftnál dolgozik - ,apja pedig ír művész. A lány legkorábbi emlékei szerint csodálatos környezetben éltek, arról az időszakról csupa szép emlékeket őriz. Úgy meséli, hogy egy gyönyörű tanyán laktak, idilli körülmények között .De aztán hátat fordítottak Olaszországnak, és az Egyesült Államokba költöztek. Itt három év alatt ötször cseréltek lakhelyet. Kisgyerekkora nem vol éppen szokványosnak mondható. Testvéreivel együtt az Isten Gyermekei nevű hippiközösségben nevelkedett, amelyet apja vezetett. Rose úgy emlékszik, négyéves volt, amikor először kezdett kételkedni a közösségben hallott dicső eszmékben. Arról sem volt igazán meggyőződve, hogy a felnőttek vajon mennyire tisztelik és követik azokat a magasztos tanításokat, amelyeket vallanak. És egyáltalán nem zavartatta magát, mindenkinek a szemébe mondta, amit gondolt. A pöttöm Rose-nak már kicsi korában is volt egy különleges érzéke, amit csak ő marhaságdetektornak hívott. Ezzel különböztette meg a tökfejeket a normális emberektől. A közösségen belül ez sokakat idegesített.

A kislány tízéves volt, amikor szülei elváltak.Rose nagyanyjával a washingtoni Gig Harborba költözött. Kamaszlányként nagyon nem érezte jól magát, így hát alkalmi munkákból sikerült pénzt szereznie.

Tizenhárom évesen megszökött otthonról, összekuporgattt pénzén Kaliforniába indult. Bárokban és éjszakai klubbokban töltötte az éjszakákat, de előfordult, hogy az utcán húzta meg magát.
Ám Rose élete szerencsés fordulatot vett, mikor egy producer 10 évvel ezelőtt meglátta az utcán sétáló csinos lányt, és felajánlott neki egy szerepet.

Első filmszerepét 1992-ben kapta meg az Encino Man című filmben, amiben még csak egy rövidebb ideig láthattuk. Majd egy Los Angeles-i utcán sétálva fedezte fel egy éppen induló film szereplőválogatásának vezetője. Ennek a szerencsés véletlennek köszönhette szerepét a The Doom Generation című filmben. A film elindította színészi karrierjét, rengeteg ember láthatta játékát, még egy kisebb rajongói klubbra is szert tett.
A Sikoly első része után vált igazán híressé, utána több filmben is szerepelt, de igazán egyik se futott be. Úgy tűnik ezután indult be a szekér, mert 1997-ben már nyakig ült a munkában. Négy filmben is szerepet kapott: a Going all the way, a Nowhere, a Seed és a Lewis & Clark & George című filmekben varázsolhatta el ( igazi boszihoz híven) a közönséget.1998-ban pedig Ben Affleck és Peter O'Toole oldalán játszott a Fantomok című filmben.

Azután jött a Charmed... Aaron Spelling felkérte őt az új bűbájos, Paige szerepére. Rose kitűnő választásnak bizonyult, hiszen idáig senkinek sem volt vele konfliktusa. Utolsóként érkezett a sorozatba, mégis sikeresen beilleszkedett a boszik közé, és ezzel együtt belpta magát a rajongók szívébe is. Shannen Doherty távozása után, 2001-ben robbant be a bűbájos családba, hogy netöltse az űrt,amit a legidősebb testvér, Prudence Halliwell hagyott maga után. Az ő feladata,hogy újra teljessé tegye a hármak erejét. Rose belevitte érdekes, nem minden napi stílusát is a sorozatba: rockosabb, vele született boszis kisugárzása és laza viselkedése nagyon jót tett a történetnek. Rose McGowan képében vérbeli lázadó csaj érkezett a sorozatba. Büszkén jelentette ki: - Az a hivatásom, hogy terjesszem a devianciát az amerikai ifjúság soraiban.

Rose a valódi életben nem éppen Paige kiköpött mása. A boszorkánylány, aki a Nagy Ő utáni állandó hajszában minden útjába eső, jóképű pasival összejön, okozott Rose-nak néhány álmatlan éjszakát. Amíg az általa alakított karakter az igazit kereste, a színésznőnek nagyon elege lett abból, hogy szerepe szerint annyi férfival kell csókolóznia. - Paige lúzer pasiügyekben! - jegyezte meg Rose dühösen. - Eddig szerencsém volt, mert két közeli barátom alakította a fiúit, így legalább nem kellett idegenekkel smárolnom, de kezdek kifogyni a haverokból!

A boszilány a bébikért sem rajong kifejezetten. A forgatások alatt az idegeire men a Piper két gyerekét "alakító" csecsemő. Ami a leginkább zavarta, az az állandó sírás volt. No meg azt is zokon vette, hogy a babák időnként behúzták a kéziféket a forgatáson: - Lassítják a felvételeket. Igaz, egy csecsemőtől nehéz elvárni, hogy azt tegye, amit a rendező mond neki - tette hozzá némi önkritikával.

Egyébként is akadtak néha kevésbé kellemes pillanatok... Három ifjú hölgy között természetes, hogy összezördülnek néha-néha. A féktelen szabadságvágytól űzött Rose-nak a saját szertelen természetén is úrrá kellett lennie: - Olyan vagyok, mint egy cigány lány, ezért is nehéz ilyen hosszú ideig a Bűbájos boszorkákban dolgoznom. Mintha elvesztettem volna a szabadságomat...Több időt töltök együtt Holly Marie Combsszal és Alyssa Milanóval, mint a saját családommal.

De azzal is tisztában van, hogy szakmai szempontból rengeteget köszönhet a sorozatnak, hiszen megmérethette magát minden műfajban: drámában, akcióban és vígjátékban. - Normális esetben három nagyon különböző filmben kellene játszanom ahhoz, hogy mindazt kipróbálhassam, amit a Bűbájosok egy évadjában, sőt, egyetlen epizódjában!

Amint közeledett a soroat vége, Rose egyre inkább rákényszerült, hogy számot vesen önmagával. Az internetes fórumokon szárnyra kapott az álhír, hogy a fékezhetetlen ifjú hölgy hibájából szakadt vége a sorozatnak. Holott szó sem volt erről: tudni lehetett, hogy Brad Kern, a forgatókönyvíró má az utolsó részeket írja, és hamarosan véget ér a Halliwell nővérek nyolc évig tartó kalandsorozata és mindhárom boszinak lejár a szerződése.

-Még akkor sem maradnék a boszorkákban, ha ez lenne a leghőbb vágyam. Hogy örülök-e ennek? Nagyon is! Még mindig nehezen hiszem el, hogy ennyi időt töltöttem a sorozatban. Olyan ez, mint egy vonat, amiről nem lehet leszállni. Nem volt rossz az utazás, volt benne rengeteg örömteli pillanat. De mégis olyan, mint egy nap, ami sehogy sem akar véget érni - az ember belefárad. Úgy érzem, Paige személyiségének minden lehetséges oldalát kimerítettem már, ez a szerep nekem nem jelent többé kihívást - vallotta be Rose, nem mindennapi őszinteséggel.


A szakmai sikerekkel ellentétben a magánélete nem ilyen sikeres. Rose Brian Warner (Marilyn Manson) jegyese volt, ám Rose egy idő után felbontotta az eljegyzést Brian újféle viselkedése miatt. A szakítás után Rose még mindig úgy gondolja, hogy Marilyn volt a számára megfelelő férfi.

A Bűbájos boszorkák befejeztével mozifilmek forgatásába kezdett. Szerepet kapott Quentin Tarantino és Robert Rodriguez közös filmjében, a Grindhouse-ban. A Grindhouse igazából két filmből áll, a Halálbiztosból (Tarantino a rendezője) és a Terrorbolygóból (rendező: Rodriguez). Rosenak a Halálbiztosban csak kisebb szerepe van, viszont a Terrorbolygóban ő az egyik főszereplő Freddy Rodriguez oldalán.
A Grindhouse befutott, és azóta Rose egyre több rendezvényen jelenik meg, legtöbbször párja, Robert Rodriguez oldalán.
Legújabb filmjét, a Red Sonját együtt készítik, ami egy képregény megfilmesítése.

Folyt. köv.