Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Kérdezd Hollyt
[7-1]

2015.08.18. 14:42 Idézet
Lorincz Erik

Holly!Egy rajongod vagyok!En csak azt szeretnem tudni hogy mar van vagy csak lesz vagy nincs kilencedik evad?Ha van akkor kerlek szepen adj egy linket ahol megtudom nezni a kilencedik evadot ha lehet magyarul!!Elore is!!!

 


2015.08.18 14:33
Lorincz Erik

Holly!Egy rajongod vagyok!En csak azt szeretnem tudni hogy mar van kilencedik evad vagy lesz vagy nincs?Ha van akkor kerlek szepen adj egy linket ahol megtudom nezni a kilencedik evadot,ha lehet magyarul!!Elore is !!


2015.08.18. 14:33 Idézet
Lorincz Erik

Holly!Egy rajongod vagyok!En csak azt szeretnem tudni hogy mar van kilencedik evad vagy lesz vagy nincs?Ha van akkor kerlek szepen adj egy linket ahol megtudom nezni a kilencedik evadot,ha lehet magyarul!!Elore is !!


2012.05.01. 23:19 Idézet

HOLLY! Én erika vagyok és szeretném megkérdezni töled hogy lesz-e még valaha folytatása a sorozatnak mert én nagyon örülnék neki. Nagyon szeretem a bübájosokat nézni mert nagyon jó és tettszik is. nagyon szeretlek titeket és már valami egy milioszor meg is néztem a kedvencem.De nagyon jó lenne ha megint összeálna a csapat. szerinted lesz belöle valami?, Nagyon szépen megkérlek hogy válaszólj erre nekem mert nagyon érdekel.Elöre is köszönöm hüsséges rajongotok. pusz legyetek jók

 


2011.08.10. 15:47 Idézet
fan

Milyen érzés volt szerepelni a bűbájos boszorkákban?


2011.08.03. 13:46 Idézet
Kitti

Erre a kérdésre,itt az oldalon is megtalálod a választ :)


2011.06.19. 15:43 Idézet

Mi az osszes kepessege Leo Wyatt-nek?


2011.05.29. 12:35 Idézet
Kitti

Ebben a menüpontban kérdéseket tehettek fel Hollynak,amiket én továbbítok neki twitteren,és,ha válaszol rá,akkor természetesen hozom a választ is.

Feltételek: Kérem mindenkit,hogy mielőtt felteszi a kérdését figyelmesen olvassa el a feltételeket!

1.: A kérdés ne legyen túl személyes.Vagyis ne vájkáljunk a magánéletében.

2.: A kérdés ne legyen erotikus vagy szexuális jellegű,az ilyen tartalmú kérdéseket nem fogom feltenni.

3.: A kérdés legyen pontosan megfogalmazva,nem szükséges angolul leírnod a kérdést,mert lefordítom,de ha szeretnéd,akkor írhatod angolul is.

4.:A kérdéseket ebbe a menüpontba írjátok.

5.: Kérlek benneteket,hogy a válaszra várjatok türelmesen.

6.: Nem garantálom,hogy minden kérdésre válaszol,hiszen ő dönti el,hogy mi az,amire szeretne válaszolni és mi az,amire nem.

7.:Lehetőleg ne olyan kérdések legyenek,hogy pl \\\"hogy vagy?\\\" Legyenek konkrét kérdések,amiket meg szeretnél tudni.

Egyelőre ennyi lenne,és várom kérdéseiteket :)


[7-1]