Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Nexus

A NEXUS

A Bűbájos boszorkákban az épület szellemi, lelki és boszorkányos erőközpontban áll, ezt a sorozatban Nexusnak nevezik. Az öt elem metszéspontján, a pentagramma közepén elhelyezkedő ház hihetetlen energiákat ötvöz, amelyek akár a jóság, vagy akár a hatalmas démoni erő felé is elmozdulhatnak. A hely a Jó és a Gonosz találkozási pontja, ahol bármi megtörténhet. Kényes egyensúly ez  a Nexusnak "nem  mindegy" melyik oldal uralja a házat. Ha a három boszorkány által képviselt erő van hatalmon az épületben, akkor csak a jók lehetnek odabenn, a gonoszok sem ki, sem pedig be nem mehetnek, ráadásul mindenki, aki a házban van, jó lesz. Ha a gonosz uralja a házat, ez épp fordítva történik. A Bűbájos boszorkákban több epizód is szól a Nexusról, valamint az eseményeket erre is vissza lehet vezetni (erről legtöbbször a hetedik évadban esik szó). Az eslő évadban is megemlítik már, bár ekkor még mumusként szerepel (Első évad, 15. epizód: A mumus). A Nexus olyan erő, amely arra is képes, hogy megszállja az embereket. A három nővér közül Phoebe-re van a legnagyobb hatással, mert a boszik közül egyedül ő született a házban. Ezen a helyszínen rendszeresen összecsapnak egymással a szembenálló erők. Démonok, árnyőrök, a gonosz forrásának minden rendű és rangú csatlósa csatasorba áll, de mivel a ház úrnői a jó oldalon állnak, mindig sikerül felülkerekedniük a rosszon.

Forrás: Hollywoodi varázslat című könyv

A nexus megjelenése:

1.évad

2.évad

5.évad

7.évad

IGÉZETEK
  • "Én vagyok a fény, áthatóbb az árnyéknál. Te kotródj a sötétbe, és oda bújj el, mert nem lehet a tiéd ez a Halliwell. Kotródj innen, árnyak démona, mert ez a hely a jók otthona."
  • "A fény vagyok, erőm teljében harcolok és visszaküldelek szellem lény, hogy a mélységes pokol fenekén nélkülem éld az életed, tünj el örökre, ég veled!"
KIEGÉSZÍTŐ INFÓK
  • Amikor az Árny aktív, az egész házat képes irányítani. Immunis a nővérek erejére.
  • Az Árn és a Nexus eredetileg külön fogaloként indult, de aztán valahog összefonódott az évadok során, őként a 7. évadnál
  • A Nexus tulajdonképpen egy nyers erőforrás, ha a jó uralja, akkor a jó erők működnek, ha a rossz, akkor a gonosz terjed. Akinél a Nexus van szert tehet néhány plusz erőre. 
NEXUS A HALLIWELL HÁZ ALATT

Nexus a Halliwell Ház alatt

A Spirituális Nexus a Halliwell ház alatt helezkedik el a pincében. A Nexus hatalmas ereje lenűgözött egy démont a 70-es években, akit Phoebe csak Mumusként emlegetett és kit a Nagyi legyőzött. Prue és Piper fedezi fel a Spirituális Nexust, ami azt jelenti, hogy a ház eg csatatér helyszíne, a jó és a gonosz küzdelmének. A lányok ősie építették a házat éppen azért oda, hogy a Nexust a jó használhassa ki és a gonosz ne tudja átvenni a hatalmat. A Halliwell család néha használta a Nexust, annak érdekében, hogy megerősítsék a Hármak Erejét. Az első évadból kiderül, hogy az aki a házban születik kapcsolatban van a Sprituális Nexussal. A házban Phoebe és Wyatt született, később pedig kdierül, hogy Phoebe egyik lánya is a házban született. Ez azt jelenti, hogy akik a Nexussal kapcsolatban állnak, azok hajlamosak a jó és a rossz dolgokra is. Ezt alátámasztja az is, hogy például Phoebe volt az alvilág királynője, míg Wyatt is gonosz lett egy alternatív jövőben, azonban szerencsére sikerült őket megmenteni. 

KÉPEK - ANIMÁCIÓK

Woogyman.jpg
WoogymanBanish.jpg
WoogymanBanish2.jpg