Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Charmed termékek

 

Ebben a menüpontban Charmed termékeket találtok. Ezek olyan termékek, amelyeket nálunk sajnos nem lehet megkapni, csak külföldi oldalakon rendelhetjük meg őket. Például Ebay. Számos DVD lemez és ajándéktárgy jelent meg Amerikában illetve az Egyesült Királyságban. A Galériában még több képet tekinthettek meg a különféle termékekről.

 

Charmed DVD: A Bűbájos boszorkákat rengeteg formában adták ki DVD-n. Vannak a sima DVD lemezek, ezekhez a DVD lemezekhez azonban számos extrát kaphatunk, ha szeretnénk. Ilyen például a barna díszdoboz, az Árnyak könyve, vagy aki fekete díszdobozban szeretné megkapni a teljes sorozatot, az úgyis megkaphatja.

A Charmed DVD magazinok sajnos hazánkban nem jelentek meg. Ebay-en lehet még néha kapni belőle,de nem egyszerű beszerezni az összeset. A Galériába feltettem nektek néhány magazint. Onnan lementhetitek és akár ki is nyomtathatjátok őket. A magazinokoz ajándékokat is osztogattak, például karton magazin tartót, bögrét, kulcstartót és tollat.

Szellemtábla: Igen, külföldön lehet kapni Charmed szellemtáblát is, egy baj van ezzel a szellemtáblával is, méghozzá az ára... Jelenleg 249 dollárba kerül, ami közel 60 ezer ft. A tábla viszont teljesen úgy néz ki, mint az eredeti szellemtábla, amit a sorozatban láthatunk.

Árnyak könyve: Ma már rengeteg Árnyak könyve megvásárolható az interneten, vannak nagy, 500 oldalas könyvek, és vannak kicsi, utazó füzet formájú Árnyak könyvék is. Ezeket megrendelheted innen: KATT

 

Párnák, Ágyneműk, pólók, táskák, sapkák stb...: Ahogy azt említettem rengeteg Charmed terméket kaphatunk külföldön. Ezeket megrendelheted az alábbi weboldalon: KATT Ezen az oldalon mindenki találhat magának egyedi Charmed bögrét, kulcstartót, pólót, pénztárcát, táskát... mindent ami Charmed.

Charmed babák (Charmed action figures): A termékek listája még mindig nem ért véget, ugyanis megrendelhetőek a Charmed akció figurák, melyeket még mindig megvásárolhatsz ebayen, vagy az amazon.com weboldalakon keresztül. 

 

Charmed POP WINYL: A POP WINYL figurák egyre népszerűbbek lesznek, és természetesen a Charmedet sem hagyhatták ki, ugyanis nem is olyan rég megjelentek a Charmed POP figurák. Elég sokat kérnek értük 75 és 85 dollár között mozog az ár. Azonban megéri, hiszen nagyon ügyesen másolták le a lányokat.

 

Charmed társasjátékok: Két társasjáték jelent meg a sorozattal kapcsolatosan. Az egyik az első évaddal kapcsolatos, a másik pedig a negyedik évaddal. Ezeket a játékokat már nem lehet megvásárolni a gyártótól, nagyon ritkán ha szerencsénk van, akkor ebay-en meg lehet vásárolni, viszont mivel elég ritka ezért elég sok pénzt elkérnek értük.