Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

8. évad zárószöveg

 

A sorozat utolsó epizódjában a lányok mindhárman írtak egy pár sort az Árnyak könyvébe, ezeket a sorokat olvashatjátok el ebben a menüpontban.

Phoebe
 
"Annyi minden történt velem ebben a 8 évben, annyi mindent nyertünk és veszítettünk, mégis úgy érzem, hogy az életem csak most kezdődik. Így történt hát, bár sokakat szerettem, de a szerelmet csak Cuppal ismertem meg. Vele, akit megajándékoztam egy kislánnyal, kinek jövetelét bár láttam féltem sosem kapom meg. És még jött két kislány, akiket nem láttam előre. Hirtelen jött az áldás, hogy saját családom lehet és megoszthattam minden barátaimmal. S bár dolgoztam, és adtam a tanácsokat a rászorulóknak, jobban érdekelt, hogy megtalálják a szerelmet, hisz végre én is rátaláltam."
 
Paige:
 
"Pheobe igazi szakértővé vált a témában. Részemről pedig a démonok nélküli lét hasonló lehetőségeket nyitott meg. Henry persze továbbra is felügyelte pártfogoltjait, még akkor is, ha ők nem akarták, de mindig szakított időt ránk, a kis Henryre és az ikrekre. És végre elfogadtam én is fényőri hivatásomat, és segítettem a leendő boszorkányoknak magukra lelni."
 
Piper:
 
"Paige tovább adott mindent, amit tanult,a gyerekeinek, és az enyémeknek, Pheobeéknek, sőt mi több a jövő boszorkányainak és fényőreinek, ami kitöltötte az időt, míg a mi gyerekeink elég idősek nem lettek, hogy átvegyék a stafétát, így végre visszatérhettem a gyökereimhez és nem csak főzetet kell főznöm, és megnyithattam az éttermet,amire mindig is vágytam. Leo, miután visszaállítottuk a varázsiskolát, visszatért a katedrára. És addig tanított míg végül nyugdíjba nem vonult. Bár akadtak nehézségeink és szívfájdalmaink az évek során, de a túlélők családja vagyunk és azok is maradunk, és éppen ezért is voltunk Bűbájosok."