Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.11.14. 20:06, Kitti
Címkék: Holly Brian Panel

Sziasztok!! A hétvégén Holly és Brian Ausztráliában jártak, mint azt már korábban is említettem nektek, hogy találkozhassanak az ottani rajongókkal is. Az eseményről eddig ez az egy rövid kis felvétel került elő, ahol kedvenceink inspiráló választ adnak egy kérdésre. Reméljük hamarosan kapunk majd képeket és még több felvételt.

Amint ez megtörténik elhozom nektek. Holnap pedig egy cikkfordítás érkezik, hiszen Holly interjút is adott Ausztráliában.

2016.11.13. 11:45, Kitti

Sziasztok!! Kicsit megkésve ugyan, de érkezik a várva várt beszámoló a bostoni rendezvényről. Összegyűjtöttem és egy helyre tettem a rendezvényen készült képeket és videókat is. Remélem mindenkinek tetszik majd ez a kis írás, és így egy kicsit ti is részesei lehettek ennek a nagyszerű eseménynek. Jó szórakzást hozzá!

 

SUPER MEGAFEST BESZÁMOLÓ

 

 

2016.11.10. 12:05, Kitti

Sziasztok!! Tegnap megtaláltam azt a felvételt, amit már régóta szeretnék elhozni, és megmutatni nektek, ami egy kicsit bevisz minket a kulisszák mögé. Többször próbáltam már én is feltölteni a saját DVD-ről, de valamiért nem támogadta a youtube. Most viszont örülök, hogy megtaláltam, így végre megoszthatom veletek is.

A felvételen mesélnek arról hogyan készítenek el különféle sminkeket, például a démonoknak, vagy ha valaki megsérül azt hogyan tudják megoldani. Bemutatják még többek között a lányok ruhatárát is, hogyan öltözködnek ők a sorozatban. Elárulják, hogy természetesen ez sok mindentől függ. Például ha randira mennek, akkor természetesen más ruhát kell nekik viselni, mintha csak a gyerekekkel vannak elfoglalva, vagy éppen ha esküvőn vesznek részt. És persze ezen felül próbálják a ruhákat a karakterekhez igazítani.

Mesélnek még nekünk a különleges effektekről, és természetesen a kaszkadőr mutatványokról is, hiszen ezekre is nagy szükség volt kedvenc sorozatunknál. Elárulták, hogy az utolsó előtti epizód elkészítése nagy kihívást jelentett, hiszen több mint 200 vizuális effektet használtak és persze felrobbantották a házat.

2016.11.09. 13:55, Kitti
Címkék: Modulok Hírek

Sziasztok!! Ma úgy gondoltam, hogy a modulokra és menüpontokra szeretnék egy kicsit több időt szánni. Nem csak az új design miatt, de úgy gondolom 1-2 helyen ráfér a frissítés és érdemes néhány új dolgot vinnem a rendszerünkbe. 

A mai nap folyamán ezzel szeretnék foglalkozni, a hétvégére pedig érkezik majd egy új kulisszás cikk és folytatom majd a könyv fordítását is. Holly és Brian pedig ez alkalommal Ausztráliába utaztak, hogy találkozzanak az ottani rajongóikkal is. Amint kaptunk képeket és felvételeket az eseményről, akkor írok róla egy rövid bejegyzést nektek.

2016.11.08. 15:26, Kitti

Sziasztok!!! Készültem mára egy kis meglepetéssel, ugyanis elkészült az új külső. Ne értsétek félre, semmi bajom nem volt az előzővel, egyszerűen csak úgy éreztem, hogy már régóta fent volt és itt az ideje egy kis változatosságnak. Először is lesz még néhány átalakítás, méghozzá a moduloknál, azonban ami a legfeltűnőbb, és gondolom azonnal észrevettétek, hogy az előző frissítések eltűntek. Nos, ez nem teljes igaz, fogalmazzunk úgy, hogy archiváltam őket, és a lenti linkre kattintva bármikor elérhetitek őket továbbra is. Azonban mivel ott teljesen más színeket és kódokat alkalmaztam úgy gondoltam így lesz a tiszta.

Véleményeiteket és javaslataitokat írjátok meg bátran az új külsővel kapcsolatban, sok szeretettel várom!

KORÁBBI FRISSÍTÉSEK
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |