Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Alyss Milano Pánikbetegséggel küzd

2018.07.15. 19:12, Kitti
Címkék: Alyssa Milano
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814875_02.jpg

Sziasztok!! A napokban megjelent egy új interjú Alyssával, melyen őszintén mesél pánikbetegségéről. Alyssa már korábban is küzdött ezzel a betegséggel, azonban kisfia, Milo születése után mindez felerősödött és segítséget kellett kérnie.

"Igen, mentális betegséggel küzdök és igenis ki merem így jelenteni mert úgy érzem, hogy még mindig lenézik ezeket az embereket, akik mentális betegséggel küzdenek és szeretném ha bárki aki ezzel a betegséggel küzd tudna róla, hogy nincs egyedül. Én sokkal jobban érzem magam így, hogy tudom nem vagyok egyedül. 44 millió amerikai szenved ebben a betegségben és Trump adótervének köszönhetően 13 millió amerikai fogja elveszíteni a biztosítását, így azt gondolom, hogy a mentális betegségetek igenis előtérbe kell helyezni és az embereknek meg kell kapniuk a szükséges kezeléseket, hogy jól érezzék magukat és jobban legyenek.

Egész életemben szorongással küzdöttem. Amikor pedig megszületett a kisfiam Milo, csak rosszabb lett. Túlterhelt voltam, dolgoztam és ez a szorongás erős fizikai tüneteket okozott. Remegtem, fájt a gyomrom,nem kaptam levegőt, ez egy fajta pánik ami általános volt és ennek a tetejére jött a pánikroham. Nagyon nehéz volt új anyukának lenni és megküzdeni ezzel. Elköteleztem magam és elmentem egy intézménybe, ahol segítettek nekem. Bementünk a sürgősségire és segítséget kértem. Úgy éreztem egyedül nem tudom végig csinálni, hiszen kívülről mindenki azt látta, hogy minden rendben, úgy nézett ki, hogy teljesen rendben vagyok és az emberek csak annyit mondtak, hogy 'Rendben vagy, csak menj egy kicsit kirándulgatni. Nagy változás, hogy anyuka lettél.' Én viszont tudtam, hogy nem vagyok jól. Kaptam egy intenzív kezelést, amibe beletartozott egy nagy beszélgetés is és így sikerült feldolgozni ezeket. Többek között szexuálisan bántalmaztak régen és ez volt az egyik kiváltó oka, valamint a szülés, hiszen ez is fontos téma, főleg, hogy ha már korábban szexuálisan is bántalmaztak valakit, akkor nagyon nehéz a szülés."

 

 

Comic Conn 2018 Panel

2018.07.04. 15:15, Kitti
Címkék: Videó Holly Brian
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! Sikerült végre ideiglenes netet szereznem, így már érkezik is egy új videó az előző héten megrendezett Comic Conn nevű rendezvényről. (Az én redenzvényemről is hamarosan érkeznek majd képek, már dolgozom rajta és feltöltöm őket a Galériába nektek.)

Addig is itt ez a szuper Holly - Brian Panel. Mindenkinek jó szórakozást!

  • Hollyék elárulják, hogy nem is sejtették az elején amikor elolvasták a forgatókönyvet, hogy a sorozat ennyire sikeres lesz.
  • Hollyt először Phoebe szerepére hallgatták meg, Briant pedig Andy szerepére. Természetesen utólag Brian már örül, hogy nem Andy szerepét kapta meg, hiszen akkor gyorsan el kellett volna hagynia a sorozatot.
  • Holly az Ocean's Eleven premier vetítésén jött rá, hogy Julia Roberts is nyomon követte a sorozatot.
  • Brian elárulta, hogy a legtöbb visszajelést csak évekel később kapták, amikor találkozhattak a rajongókkal a Conventionok keretein belül. Los Angelesben nem igazán foglalkoztak úgy velük az emberek, hiszen rengeteg színész él abban a városban, viszont amikor elutaztak, akkor döbbentek rá, hogy mekkora hatással is volt a sorozat az emberekre.
  • Beszéltek egy kicsit a rebootról is, Holly véleményét már ismerhetjük korábbról, Brian pedig elárulta, ha a CW azt szeretné, hogy a reboot valóban sikeres legyen, akkor az eredeti szereplőket is bele kellene vinni a sorozatba, ugyanis enélkül nagyon nehéz lesz nekik sikereket elérni.

Technikai gondok

2018.07.02. 21:07, Kitti
Címkék: Technikai gondok
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512329899_91.jpg

Sziasztok!! Elnézést, hogy így elmaradtak a frissítések. Először is az esemény után még mindig nem sikerült elhozni nektek a képeket valamint nincs internetem már több mint másfél hónapja a szolgáltatóval vitatkozom, de elméletileg a következő héttől már lesz és akkor sikeresen visszatérnek majd a frissítések is. Addig is még egy kis kitartást kérek, mindenképpen pótolni fogok minden elmaradást.

Valamint már elkezdtem dolgozni egy itthoni nagy projekten, remélem hamarosan bővebb információkkal is szolgálhatok ezzel kapcsolatban.

Új design

2018.04.08. 11:41, Kitti
Címkék: Design
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1523179370_08.png

Sziasztok!! Itt a tavasz, így azt éreztem itt az ideje új külsőre váltani, mivel még mindig nagy erőkkel szervezem a Birmingham-i találkozót, ezért megkértem Lindát, hogy készítsen nekünk egy új külsőt, ami szerintem nagyon szuper lett! Remélem, hogy nektek is tetszik, véleményeiteket bátran osszátok meg velünk. Kellemes Vasárnapot mindenkinek!

 

Charmed Reboot

2018.03.24. 09:23, Kitti
Címkék: Reboot
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! Úgy gondoltam ha nem írok a rebootról, azzal legalább kifejezhetem véleményem, hogy nem támogatom ezt az új sorozatot. Azonban az új szereplők nagyon ellenszenvesek és folyamatosan harcot vívnak a rajongókkal. Először is teljesen szabadon használják a Charmed logót és természetesen a betűtípust is. Erre önmagában számíthattunk már korábban is, azonban a színészek nyilatkozatai egyenesen felháborítóak.

Az egyikük, például azt nyilatkozta nem is olyan rég, hogy az eredeti sorozatban nem szerepelt színes börű karakter egészen a 6 vagy 7. évadig és, hogy ez mekkora újdonság lesz... Na ez a mondat arra volt jó, hogy felbőszítette a rajongókat, ugyanis számtalan színes bőrű karaktert láthattunk nem csak az első 6 évad során, de mind a 8 évadban, többek között a rendszeresen visszatérő, már - már a főszereplők gárdájához tartozó Dorian Gregory, aki kedvenc nyomozónkat Darryl Morrist alakította. Vagy vegyünk egy másik rendszeresen visszatérő karaktert a Látót a negyedik évad során, akit Debbi Morgan alakított. Bizony, ez annyit jelent, hogy az új szereplők az eredeti sorozatot vagy nem ismerték és nem is látták vagy csak így próbálják megnyerni az új közönséget maguknak..

Történt egy másik eset is, hiszen már vannak emberek, akik kiállnak a reboot mellett, és természetesen véleményeiket sem titkolják. Azonban az egyik komment elég messzire ment, kiöregedettnek nevezte az eredeti szereplőket és elfogadhatatlan dolgokat írt az eredeti sorozatról, amit az új sorozat egyik szereplője kedvencnek jelölt az instagramon, kifejezve ezzel egyetértését. Miért is van szükség erre a mocskolódásra a részükről? Talán félnek, hogy a sorozat megbukik még mielőtt berendelnék az első évadot? Valószínűleg erről van szó és csak egy kis népszerűséget próbálnak összeszedni  maguknak, hozzáteszem eddig nem túl nagy sikerrel.

15 lecke amit a Charmedből tanultunk. PART 1

2018.03.11. 11:26, Kitti
Címkék: Charmed Lecke
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883020_17.jpg

Sziasztok!! Sajnos a CW továbbra is gőzerővel dolgozik a rebooton.Kiszivárgott néhány videó a meghallgatásról, és hát meg kell mondanom a szövege botrányos és kicsit sem hasonlít az eredetire. Az új szereplők folyamatosan letiltják a Charmed rajongókat Twitteren és nem éppen úgy reagálnak ahogy kellene. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy nem foglalkozunk az egésszel, inkább arról fogok nektek fordítani egy cikket, hogy mi az a 15 lecke, amit megtanulhattunk a sorozatból. Hosszú cikk érkezik, tehát több részletben fog felkerülni.

 

1. Mindig védd meg azokat akiknek szükségük van rá.

Ezt a leckét leginkább Shannen Dohertynek köszönhetjük, aki Prue karakterét alakította. Mivel ő volt a legidősebb, ezért alapból benne volt az ösztön, hogy megvédje testvéreit bármi is történjen. Miután Pruet megölték a harmadik évad végén, Piper lett a legidősebb testvér és automatikusan ő lett a védelmező, ahogyan ezt Pruetól megtanulta. Néha fogalmad sincs róla honnan szerezz elég bátorságot, hogy megtegyél valamit, de amikor arról van szó, hogy meg kell védened valakit, valahonnan mégis előjön ez a bátorság. Olyan mintha varázslat lenne. Az hogy megvédünk valakit nem feltétlen a korunktól függ. Láttuk, hogy a lányok minden héten ártatlanokat mentettek meg és nem azért, mert ők idősebbek voltak, hanem azért meg volt elég erejük, hogy megtegyék. Ha tudsz segíteni valakinek, akkor tedd meg.

2. Mindenkinek el kell kezdenie valahol.

Prue tragikus halála után, a lányok rég elveszett testvére Paige Matthews megjelenik a lányok életében. Természetesen ennek köszönhetően sikerült helyreállítani a Hármak Erejét, azonban Paige eléggé le volt maradva testvéreitől, ami a boszorkányságot illeti, hiszen három éves hátrányban volt. Mind emlékszünk arra az epizódra, amikor Phoebe Cole-al edzett, míg Paigenek elméletet kellett tanulnia a konyhában. Mennyire frusztráló lehetett, nem igaz? Habár időbe, energiába és természetesen néhány hibába kerül, míg az ember eljut valahova, a lecke azt mutatja, hogy a végén úgyis sikerül. Lehet hogy csak az elmélettel tudod elkezdeni, de figyelmen kívül kell hagynod azokat, akik már olyan messze járnak, hogy a gondolattól is sírva tudnál fakadni. Az ötödik évad végére Paige sikeres teljes munkaidős boszi lett, maga mögött hagyva mindenkit.

3. A jó emberek néha sötét időszakokat élnek meg.

Nehéz számon tartani, hogy vajon mennyiszer lett a lányokból valami féle gonosz lény a sorozat során. Paige vámpít lett, Piper fúria, Phoebe pedig egy démoni anyuka egy démon babával a hasában. Mindet szállta meg már valami különféle időszakonként. De ez nem jelentette azt, hogy teljesen gonoszak lettek volna és a testvéreik pedig leírták őket. Amíg valaki nem lépi át teljesen azt a bizonyos vonalat még van esély a második esélyre. A te életedben biztosan nem fognak az emberek ősi görög erőket örökölni és városokat pusztítani, mikor olyan kedvük van, azonban követhetnek el hibákat. Leo krízise a Wyatt-Chris-Gideon harc után a példa arra, hogy a jó emberek is mehetnek keresztül nehezebb időszakon. Nem tudod mire képesek az emberek, és mivel az élet néha szívás, bölcs dolog ha megértő vagy.

folyt köv.

Charmed 20 Convention

2018.02.18. 16:27, Kitti
Címkék: Convention
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1518968147_37.png

Sziasztok!! Mint arról már korábban is beszéltünk Angliában Májusban megrendezésre kerül a Charmed 20 rajongói találkozó, melynek én vagyok a szervezője. Ezért is sikerült az elmúlt év során kicsit kevesebb időt szánni a weboldalra, ugyanis nagyon bonyolult egy ilyen eseményt összehozni. A rendezvényre összesen 7 színészt sikerült meghívni. Jegyeket az alábbi link segítségével tudtok vásárolni: www.thebestevents.info Ha bárkinek bármi kérdése van az eseményről nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot és remélem, hogy találkozunk majd a rendezvényen. Íme az esemény promóciós videója: