KÖVETKEZŐ EPIZÓD

BŰBÁJOS BOSZORKÁKHol?: Fox csatorna & Prime csatorna
Hanyadik évad? 1 & 6
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
 
KÖVETKEZŐ SZÁM

CHARMED KÉPREGÉNYSZÁM: 05.
MEGJELENÉS IDEJE: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION

PALERMO COMIC CONKi? Holly Marie Combs
Hol? Olaszország
MIKOR? 2017. Szeptember 22-24.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.

P3 CONVENTIONKik? Holly, Rose
Hol? Franciaország
Mikor? 2017. Nov. 25-26
Franciaországban már korábban is tartottak hivatalos Charmed rendezvényeket, ez alkalommal a Xivents csoport szervez rajongói találkozót, és ennek köszönhetően találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel Párizsban.

 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Kitti
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.07.22. 04:17, Kitti
Címkék: Charmed Manga
Charmed manga

Sziasztok!! Ahogy azt korábban említettem néhány napra el fogok utazni, ma indulok, ezért a mai bejegyzést is már korábban rögzítettem és beállítottam, hogy megjelentjen. Augusztus 5-én érkezem majd haza. Lesz nálam laptop, tehát biztosan fel fogok nézni az oldalra, viszont frissíteni kevesebbet tudok majd addig is.

Ma viszont már érkezem is egy jó hírrel nektek, ugyanis a Dynamite úgy döntött, hogy jövőre a képregények után ki fogják adni a Charmed Mangát. A történetről annyit lehet tudni, hogy egy fiatal lány, Delia varázserőkkel bír, azonban amikor véletlen felfedi ezeket az erőket az iskolában magára vonja Piper, Phoebe és Paige Halliwell figyelmét, akik már régóta gyakorolják varázserejüket. A lányok segítségével Delia új életet kezdhet, azonban a varázslat kicsúszik majd a kezei közül....

Az író Katy Rex lesz, aki a következőket mondta a témával kapcsolatban: "Nem is tudom elmondani mennyire szerencsésnek érzem magam, hogy én írhatom a Charmed Mangát. Már akkoriban elkezdtem nézni a sorozatot, amikor megjelentek a legelső epizódok - sőt, a barátaim mindig tudták, hogy Csütörtök estére ne tervezzünk semmit, mert akkor jelent meg az új epizód, így otthon akartam maradni és nézni - és nagy rajongónak tartom magam már a kezdetek óta. Úgy gondolom íróként sokat segít majd a rajongói hátterem és segít elkötelezettnek lennem a sorozat és a testvérek iránt, még akkor is ha nem ragaszkodom a fő képregényhez és új karaktereket találok majd ki. Bízok benne, hogy az igazi rajongók, akárcsak én, élvezni fogják a visszatérést a Varázslóiskolába és azt ahogy ezt majd egy teljesen új boszorkány lány szemügyre veszi. Alig várom, hogy új rajongók is csatlakozzanak majd, akik szeretnének egy új történetet megismerni erős és támogató nőkről. Szeretem, hogy a Charmed mindig is hajlandó volt foglalkozni releváns kérdésekkel, miközben pedig a boszorkányság legjobb aspektusaira kontenrál: szórakozás, varázslat és testvériség."

A cikket az alábbi oldalról fordítottam: bleedingcool.com Ezen az oldalon még több képet is megtalálhattok az új Charmed mangáról.

2017.07.21. 14:55, Kitti
Címkék: Charmed Folytatás
Nem igazak a reboottal kapcsolatos hírek

Sziasztok!! Néhány napja megjelent rengeteg cikk az interneten, hogy Holly, Shannen és Alyssa a Charmed folytatásáról tárgyalnak és szeretnék ha a sorozat folytatódna a Netflixen. Olvastam korábban ezeket a cikkeket korábban is ezen héten, azonban azt gondoltam ameddig a lányok nem mondanak valamit Twitteren, addig nem hiszek nekik. És nagyon jól is tettem, hiszen tegnap este kapásból Holly és Alyssa is elutasította ezeket a híreszteléseket. Holly nyilatkozott Rose nevében is, hogy őket bizony nem keresték meg a visszatéréssel kapcsolatban eddig, de Alyssa is elárulta, hogy a hír sajnos nem igaz.

Korábban is volt már szó a sorozat visszatérésről, ugye nem az eredeti szereplőkkel akarták visszahozni a sorozatot, ezt az ötletet azonban már korábban elvetették. Most egy új pletyka jelent meg, a színészek pedig ezt cáfolták meg tegnap. Bízunk benne, hogy egyszer végre már tényleg fontolóra fogják venni a folytatást és ez alkalommal az eredeti szereplőkkel.

2017.07.19. 20:18, Kitti
Címkék: Tartalom
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma a tartalom bővítésével szeretnék foglalkozni, valamint egy kicsit rendet is szeretnék tenni és a megfelelő cikkeket és interjúkat a helyükre fogom tenni. Ahogy azt már korábban említettem a hétvégén elutazom, így kevesebbet leszek gép közelében, de azért igyekszem majd jelentkezni és természetesen minden nap fel fogok nézni az oldalra.

2017.07.16. 11:06, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat

Sziasztok!! Egy teljesen új kulisszás cikket kezdek ma fordítani nektek, mivel már elég régen hoztam ilyesmit. A cikket a hivatalos Charmed magazinból fordítom majd több részletben.

Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy a letelső epizódtól a legutolsó epizódig dolgozott a sorozaton. Azonban Peter Chomsky mégis ezen szerencsések egyike. Szerencsére sikerült elkapnunk őt egy interjú erejére, hogy meséljen nekünk milyen is az élet a forgatásokon, milyen érzés ennyire szoros határidőkkel dolgozni és természetesen azokkal a rengeteg vizuális effektekkel.

Peter Chomsky először co-producerként kezdett a sorozatban, majd producer lett belőle. "Eredetileg azért kerültem be, mert nagy erősségem az utómunkálatok elvégzése és a sorozatok befejezése," magyarázta Chomsky. "Továbbá elég sok tapasztalatom volt az effektek területén, így aztán abba is belevontak végül. Az Encore Video-t használtuk, ami a vizuális effektek 90%-át tette ki, a felettesünknek pedig volt egy cége, ahol rengeteg 3-D munkát tudtunk elvégezni. Belevettek abba is, hogy ki mit csinál az adott epizódon belül, ismertem a költségvetést, és együtt dolgoztam a rendezőkkel, hogy megbizonyosodjunk arról, biztosan azt veszik fel, amiket megbeszéltünk a vizuális effektekhez."

A Charmed esetében nem volt olyan, hogy tipikus nap, ezért Chomsky feladatai mindig váltakoztak attól függően, hogy épp a forgatás mely időszakában voltak. "Amikor egy teljes évadon doltoztok az olyan, mintha épp maratonra készülnél. Az elején csak annyit mondasz: 'Hol van a jelenet?' Ideges vagy és szeretnél valamit csinálni. Beszélni akartam a vizuáélis effektek producerével, látni akartam hogy is áll az egész, mennyire komplikáltak az effektek és hogyan is tudjuk ezeket leegyszerűsíteni és kevesebb pénzből kihozni. Például ' Hey, nem tudnánk ez vagy az helyett mást csinálni?' Lehet kevesebb pénzből is ki lehet hozni.Beszélnem kellett Bred Kernnel, hogy ő hogyan szeretné csinálni az adott epizódot. Az elején csak felkészültünk a forgatásra. Egy epizód elején még nincs sok utómunka, így leginkbáb a forgatásokon töltöttem az időmet, találkozókon vettem részt, így rengeteg időm maradt az előkészületekre. Amikor már körülbelül leforgattunk négy epizódot, akkor mehetek vissza az elsőhöz és elkezdhetem az utómunkálatokat. Amint a rendező befejezte a vágásokat megnézzük az epizódot, jegyzetelünk és előkészítjük a részt a vizuális és hang effekteknek."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM

2017.07.15. 17:23, Kitti
Címkék: Hírek Tartalom
Modulok - Menüpontok és hírek

Sziasztok!! A háttérben dolgoztam leginkább az elmúlt két napban, ugyanis elő szeretnék készíteni néhány dolgot mielőtt elutazom. A következő héten ugyanis elutazom két hétre. Igyekszem majd jelentkezni, de mivel nyaralni megyek nem ígérem meg, hogy napi szinten lesznek frissítések, viszont biztos, hogy napi szinten fel fogok nézni az oldalra.

Addig is előkészítek néhány frissítést a háttérben, amit beidőzítek majd nektek, így akkor is kaptok néhány új dolgot, amíg nem leszek itt.

Mivel a novemberi Conventiont lemondták, ezért már biztos, hogy Szeptemberben Olaszországban fogok találkozni Hollyval. Aki szeretne autogramot bátran vegye fel velem a kapcsolatot a lap Facebook oldalán, vagy akár e-mailben és megbeszéljük a részleteket.

2017.07.11. 20:51, Kitti
Alyssa a Charmedről beszél

Sziasztok!! Előkerült egy új interjú, melyen Alyssa beszél egy kicsit a Charmedről. A Charmed prequel ötletét törölte a CBS, és erről beszél most Alyssa egy kicsit bővebben.

"Úgy érzem, hogy a CBS és a CBS studio végre elkezd hallgatni a rajongókra és helyesen cselekedni, hiszen nekünk őrült rajongóink vannak és ők a leghűségesebbek. Olyanok mint a Trekkies" (Star Trek rajongókat nevezték így és film is készült róluk)

2017.07.09. 15:50, Kitti
Címkék: TOP 10 Cikk
TOP 5: Legemlékezetesebb epizód

Sziasztok!! Úgy döntöttem, hogy nosztalgiázunk egy kicsit és írok egy cikket az 5 legkiemelkedőbb és legemlékezetesebb epizódról a sorozatban.

 

1. Something Wicca This Way Comes - Átok rátok lányok: Ki ne emlékezne a legelső epizódra? A sorozat szempontjából a legjelentősebb és egyben legkiemelkedőbb epizód az első évad legelső epizódja volt, ugyanis a lányok ekkor kapták meg varázserejüket. Amikor a Charmed elindult, annak idején 1998-ban már sokan tudták, hogy egy különleges sorozatról van szó, ugyanis nem csak boszorkányokról szól, (ami ebben az időben nem volt elterjedt dolog) de testvérekről is, akik mindenben számíthatnak egymásra.

2. Morality Bites - Utazás a jövőbe: Ebben az epizódban a lányok elutazhatnak egy kicsit a jövőbe. Phoebenek látomása lesz, melyben élve elégetik őt a máglyán. Ezért tíz évet utaznak az időben, hogy kiderítsék mi is történik majd akkor. A lányok elég csalódottak lesznek, amikor megérkeznek a jövőbe, hiszen észreveszik, hogy egyre inkább személyes céljaik érdekében használták az erejüket és azért, hogy embereket büntessenek meg. Ez az epizód már önmagában is különleges, hiszen megtanította azt a leckét, hogy a hatalommal óvatosan kell bánni, és nem büntetni kell vele, hanem segíteni másokon.

Image result for Just Harried charmed gif Related image

3. Just Harried - Az eskövő: Ez az epizód azért olyan jelentős, hiszen egyik kedvenc párunk Piper és Leo végre összeházasodnak. Természetesen ha egy Fényőr és egy boszorkány köt házasságot, akkor sokkal nagyobb gondokkal kell megküzdeniük az esküvő napján mint a díszítés vagy a smink... Ez az epizód nem csak azért volt nagyszerű, mert Piper és Leo összeházasodtak, hanem azért is mert egy kicsit a testvéri kötelék fontosságát is hangsúlyozta.

4. Charmed Again - Újra Hárman: A 4. évad első két epizódja különösen fontos, már csak abból a szempontból is, hogy a lányok elvesztették Prue-t, és ekkor derül ki, hogy van még egy testvérük, akiről eddig nem is tudtak semmit. ez az epizód azért is különleges, mert a rajongók rájöttek, hogy habár elveszítettünk egy főszereplőt (amit azért ismerjünk be nem sok sorozat engedhet meg magának) a sorozat színvonala mégsem csökkent, sőt népszerűsége egyre inkább növekedett. A Hármak Ereje ismét összeállt, a közönség pedig elfogadta Paige karakterét, így már a sorozat folytatása sem maradt kérdéses.

Image result for charmed forever gif Related image

5. Forever Charmed - Bűbájosok mindörökké: Természetesen ha már megemlítettük a legelső epizódot, akkor kötelesek vagyunk megemlíteni a legutolsó epizódot is. Ez volt az a rész, ami 7.7 millió nézőt ültetett le a képernyők elé és itt kellett búcsút mondani a Halliwell lányoknak.