Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.09.02. 15:16, Kitti
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma is a háttérben mozgolódtam egy kicsit. Már készül az új design és egy hatalmas projekten dolgozok jelenleg, ezért is vagyok kevesebbet az oldalon. Azonban ha ez a projekt elkészül, az számotokra is nagyon jó hír lesz.

Addig is böngésszetek az oldalon és ha minden jól megy holnap érkezik is a kulisszás cikk befejezése.

2017.08.29. 19:44, Kitti
Címkék: Convention Charmed
Charmed Convention UK

Sziasztok!! Elnézést, hogy nem tudtam jelentkezni, de csak most lett jobban a kezem, ugyanis előző héten elég nagyot estem sajnos és ennek köszönhetően megsérültem egy kicsit... De most itt is vagyok és már hozom is a friss híreket, méghozzá egy új Charmed Conventionról, ami 2018 Május 5-6-án lesz megtartva Birminghamben! 

Holly már biztosan ott lesz a rendezvényen és már a jegyek is elérhetőek az esemény weboldalán: www.thebestevents.info Érdemes megnézni, rengeteg információ található rajta.

2017.08.23. 09:23, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat PART 3.

Sziasztok!! Elnézést, de volt egy kis munkahelyi balesetem így nem tudok olyan sokszor jelentkezni, ahogy szeretném, de most itt is vagyok és érkezik a megkezdett kulisszás cikk fordításának folytatása.

"Néha azért örülnék néhány olyan epizódnak, amikor kevesebb effekt van, csak hogy segítsen tartani az ütemet." mondta. "Beszélnék erről Braddel. Minden évben a 10. epizód volt a legnehezebb, ugyanis 10 hetet viszünk egybe általában, így amikor elérjük azt az epizódot, akkor nagyon kevés időnk van. Ha kevesebb effektet kapunk, akkor az nagyon nagy segítség, azonban ez nem igazán jellemző. Általában nagyon nehéz effekteket kapunk, hiszwn mindent elsöprő sikert akarunk és, hogy az emberek visszatérjenek. Kétélű kard ez."

150 órás Charmed tapasztalattal Chomsky elárulja, hogy a vízi démon jelentette a legnagyobb kihívást, de természetesen nagyon hálás a lehetőségért és az átélt kalandokért.

"A második évadban volt egy epizód, a Csak illúzió," emlékezett vissza. "Ez az epizód azért jelentett nagy kihívást, mert nem olyan volt mint más televíziós sorozat, itt mozi kivetítőkkel dolgoztunk, miközben felvettük az epizódokat. Ez azt jelentette, hogy a rendezőnek két nappal a forgatások előtt el kellett mennie a moziba és felvenni a mozis jeleneteket. Egy 7 napos forgatás következett, de csak 9 napunk volt az egész epizódra.

Az első két nap azzal ment el, hogy felvettük a mozis jeleneteket. A 7. nap végére csak négy órám maradt, hogy összevágjam a mozis jeleneteket az epizóddal. Nevetséges volt, hiszen elég rövid idő állt a rendelkezésemre.

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM

2017.08.20. 13:57, Kitti
Kvízverseny infók

Sziasztok!! Említettem legutóbb, hogy hamarosan érkeznek majd új infók a következő kvízversennyel kapcsolatban. Úgy döntöttem, hogy egy Halloween-i kvízversenyt fogunk majd rendezni, szokás szerint Október 31-én este 7-kor. A verseny a lap Facebook oldalán kerül megrendezésre szokás szerint és aki helyesen válaszol minden kérdésre az nyer. Ami a nyereményt illeti lehet majd nyerni egy eredeti Charmed DVD-t, és ha minden a tervek szerint alakul idén lesz majd egy nagyon nagy nyeremény is, amihez viszont még szükségem van egy kis időre, ezért is csak Októberben lesz majd a következő kvízverseny.

20 kérdés lesz majd a sorozattal és annak szereplőivel kapcsolatban. Érdemes böngészni az oldalon, hiszen minden kérdésre megtaláljátok majd a helyes választ.

2017.08.13. 12:17, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat PART 2.

Sziasztok!! A néhány héttel ezelőtt megkezdett kulisszás cikk fordítását szeretném most folytatni. Remélem mindenkinek tetszik majd ez a cikk, nekem egy élmény fordítani. Jó szórakozást mindenkinek!

Ahogy azt mindenki gondolta a dolgok az évad előrehaladtával sokkal hektikusabbak és zavarosabbak lesznek. "Amikor az évad közepénél járunk és rengeteg epizódot forgatnak éppen - akkor kell nagyon sokat dolgoznom, rengeteg az átalakítás és be kell osztani az idődet." magyarázta Chomsky. Sokszor részt vehetek a rendezések második felében és a forgatásokon is ott kell lennem. Minden csak azon múlik, hogy mi szükséges az adott epizódnál, hogy gördülékeny legyen minden. Amikor az évad végén járunk és befejeződtek a forgatások, akkor a legszorosabb a határidő a számomra, ugyanis be kell fejeznem az epizódot. Azonban akkor már nem kapok új jeleneteket, sokkal csendesebb a dolog és végre arra tudok fókuszálni, hogy befejezzem az epizódot. Így még ha egy kicsit nagyobb is a nyomás rajtam, mégis könnyebb egy kicsit, hiszen nincs más dolog, amire koncentrálnom kellene.

"Van néhány kiegészítő tényező, például a számítógépes munkálatok, amelyek előhozzák a lányok erejét. Egy kis teleportálás itt, vagy egy robbanás ott, nem tűnik nagy dolognak, de amikor összerakod őket, akkor igenis az lesz.

Csak hogy betekintést nyerjetek egy kicsit a dolgokba, amikor a Charmed elkezdődött, akkor a legtöbb effektet tartalmazó epizódban talán 35 effekt volt." mondta Chomsky. "Az utolsó három évadnál pedig közel 120 effektet használunk epizódonként. A 7. évad végén az utolsó öt epizódnál több mint 200 effektet használtunk. Magas szögből szerettük volna felvenni például, ahogy a ház felrobban, és van egy barátom, akinek van helikoptere, és a vizális effektek csapatának vezetőjével Stephen Lebeddel fel is szálltunk a helikopterre. Hozott magával egy digitális kamerát és elrepültünk az igazi ház fölé, majd készítettünk néhány felvételt, amit később felhasználtunk a forgatások során. Nagyon sok tervezést igényelt, de tudtuk, hogy ezt szeretnénk csinálni, már amikor elkezdtük tervezni is az adott epizódot. Csak össze kellett hangolni a dolgokat."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM

2017.08.12. 18:34, Kitti
Címkék: Képek Wizard World
Galéria

Nem is olyan rég kaptunk néhány képet a Wizard World Conventionról, és ezeket a képeket eddig még nem hoztam el nektek. Ma viszont feltöltöttem őket a Galériába, ahol ti is megnézhetitek majd őket nagyobb méretben a kis képekre kattintva.

   

2017.08.12. 18:23, Kitti
Modulok - Menüpontok és hírek

Sziasztok!! Ma leginkább a modulokkal és menüpontokkal igyekeztem foglalkozni, hiszen ahogy már eddig ezt megszokhattátok tőlem ezekre is szoktam időt szánni bőven. Hamarosan lesz majd egy új kvízverseny is, még kidolgozom a részleteket és utána elmondom, hogy mikor lesz és mi lesz a nyeremény. Az biztos, hogy a lap Facebook oldalán kerül majd megrendezésre ismételten és aki a leggyorsabban válaszol helyesen az összes kérdésre az nyer.