Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Boldog Szülinapot Holly!

2017.12.03. 20:32, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512329899_91.jpg

Sziasztok!! Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Hollynak, aki ma ünnepelte 44. születésnapját! Reméljük, hogy nagyon szuperül telik neki ez a nap. Mivel ma őt ünnepeljük, ezért elhoztam nektek egy videót Piper legjobb pillanataiból, melyet egy rajongó gyűjtütt össze.

Helyszínek - Buckland Aukciós Ház

2017.11.18. 13:45, Kitti
Címkék: Helyszínek Modul
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1511007988_11.jpg

Sziasztok!! Tudom, hogy mostanában nincs sok időm frissíteni, de minden nap felnézek az oldalra és ez hamarosan megváltozik, ismét lesz időm minden nap frissíteni, de ahogy azt már említettem egy nagyon nagy projekten dolgozok, ami a Charmeddel kapcsolatos és természetesen beavatlak majd benneteket is a későbbiek folyamán.

Addig is elkészült egy új modul, amely a Buckland aukciós házat fogja bemutatni nektek egy kicsit részletesebben és néhány érdekességet is megtalálhattok róla.

Új képek és Videó Hollyról

2017.11.12. 11:53, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1510484013_81.jpg

Sziasztok!! Holly párjával vett részt a National Geographic 'The Long Road Home' premier vetítésén. Az eseményről kaptunk néhány képet, melyek felkerültek a Galériába, valamint kivételesen kaptunk egy néhány másodperces videót is.

A képeket a Galériában tekinthetitek meg az alábbi link segítségével: Holly Marie Combs Premiere Of National Geographic's 'The Long Road Home'

Átalakult a Charmed menü

2017.11.05. 12:52, Kitti
Címkék: Háttérmunka Menü
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! A mai nap folyamán átalakítottam a Charmed menüpontot. Egy ideje már láttam, hogy lassan át kell alakítani, hiszen egyre több menüpontunk lett az évek során, és a kialakított rendszer már nem tudta megállni a helyét. Éppen ezért kidolgoztam egy másik rendszert, ami sokkal áttekinthetőbb és kategóriákba szedi az egyes modulokat. Remélem ez a rendszer mindenkinek jobban fog tetszeni és a bővítéseket is sokkal egyszerűbbé teszi a számomra.

Új design

2017.11.04. 17:32, Kitti
Címkék: Design
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509813530_75.png

Sziasztok!! Tudom már elég régóta csereérett volt a külső, végre ezt most sikerült megvalósítani, Lindának köszönhetően felkerült az új, télies külső, amely 4. évados képekből készült. Tudom, hogy én szoktam általában elkészíteni az új külsőt, de ez most időhiány miatt lehetetlen volt, ugyanis egy nagyon nagy projecten dolgozom, aminek köze van a Charmedhez, de ennél többet nem mondhatok még. Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését, lett néhány apróbb változás és természetesen még alakítgatok majd 1-2 helyen a következő hét folyamán.

Unaired pilot

2017.10.17. 20:55, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814628_92.png

Sziasztok!! Előkerült az Unaired Pilot előzetese, ezt hoztam most el nektek. Csak egy kis érdekességképpen. Ugye milyen más lett volna a sorozat ha nem is Alyssa alakítja Phoebe karakterét?