Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Charmed 20 képek

2018.07.20. 21:25, Kitti
Címkék: Charmed 20 Képek
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1518968147_37.png

Sziasztok!! Emlékeztek még az eseményre amit én szerveztem Birminghamben Májusban? Számomra is hihetetlen, de sikerült és egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Mit is mondhatnék? Mint főszervező végig izgultam az egészet és alig volt időm a vendégekkel lenni hiszen mindig akadt valami megoldandó probléma. Viszont hiszem, hogy sikerült maradandót alkotni és természetesen a csapatunk segítsége nélkül mindezt nem siekrült volna megoldani.

Nem is tudom mi mondhatnék róla, hiszen életem egyik legnagyobb kihívása volt, de máris várom a folytatását, amiről hamarosan több infót is hozok és természetesen dolgozom rajta, hogy Magyarországra is sikerüljön ezt elhozni. Most viszont feltöltöttem egy jó pár képet a Galériába a Májusi eseményről, ezeket hoztam el nektek. A Galériában megtekinthetitek a többi képet a kis képekre kattintva.

    

Charmed HD-ben

2018.07.18. 16:27, Kitti
Címkék: Charmed HD verzió
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1531924984_59.jpg

Sziasztok! Bizony végre a CBS is csinál valamit, méghozzá elkészítik a sorozat HD változatát. Ez az új verzió sokkal jobb lesz a minőségét tekintve már most látni a különbséget. Elhoztam nektek egy videót, ami megmutatja milyen különbségeket láthatunk majd az eredeti és az új verzió között.

Az első két évad már elkészült, az összes évad várhatóan 2019 Szeptemberében lesz kész teljesen. Mivel a cikkben megjelent videó youtube verzióját tudtam csak elhozni nektek ezért belinkelem az eredeti cikket is. Ott valamivel jobb minőségben látható mint a youtube-os verzió. home.cbssi.com

 

 

Alyss Milano Pánikbetegséggel küzd

2018.07.15. 19:12, Kitti
Címkék: Alyssa Milano
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814875_02.jpg

Sziasztok!! A napokban megjelent egy új interjú Alyssával, melyen őszintén mesél pánikbetegségéről. Alyssa már korábban is küzdött ezzel a betegséggel, azonban kisfia, Milo születése után mindez felerősödött és segítséget kellett kérnie.

"Igen, mentális betegséggel küzdök és igenis ki merem így jelenteni mert úgy érzem, hogy még mindig lenézik ezeket az embereket, akik mentális betegséggel küzdenek és szeretném ha bárki aki ezzel a betegséggel küzd tudna róla, hogy nincs egyedül. Én sokkal jobban érzem magam így, hogy tudom nem vagyok egyedül. 44 millió amerikai szenved ebben a betegségben és Trump adótervének köszönhetően 13 millió amerikai fogja elveszíteni a biztosítását, így azt gondolom, hogy a mentális betegségetek igenis előtérbe kell helyezni és az embereknek meg kell kapniuk a szükséges kezeléseket, hogy jól érezzék magukat és jobban legyenek.

Egész életemben szorongással küzdöttem. Amikor pedig megszületett a kisfiam Milo, csak rosszabb lett. Túlterhelt voltam, dolgoztam és ez a szorongás erős fizikai tüneteket okozott. Remegtem, fájt a gyomrom,nem kaptam levegőt, ez egy fajta pánik ami általános volt és ennek a tetejére jött a pánikroham. Nagyon nehéz volt új anyukának lenni és megküzdeni ezzel. Elköteleztem magam és elmentem egy intézménybe, ahol segítettek nekem. Bementünk a sürgősségire és segítséget kértem. Úgy éreztem egyedül nem tudom végig csinálni, hiszen kívülről mindenki azt látta, hogy minden rendben, úgy nézett ki, hogy teljesen rendben vagyok és az emberek csak annyit mondtak, hogy 'Rendben vagy, csak menj egy kicsit kirándulgatni. Nagy változás, hogy anyuka lettél.' Én viszont tudtam, hogy nem vagyok jól. Kaptam egy intenzív kezelést, amibe beletartozott egy nagy beszélgetés is és így sikerült feldolgozni ezeket. Többek között szexuálisan bántalmaztak régen és ez volt az egyik kiváltó oka, valamint a szülés, hiszen ez is fontos téma, főleg, hogy ha már korábban szexuálisan is bántalmaztak valakit, akkor nagyon nehéz a szülés."

 

 

Comic Conn 2018 Panel

2018.07.04. 15:15, Kitti
Címkék: Videó Holly Brian
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! Sikerült végre ideiglenes netet szereznem, így már érkezik is egy új videó az előző héten megrendezett Comic Conn nevű rendezvényről. (Az én redenzvényemről is hamarosan érkeznek majd képek, már dolgozom rajta és feltöltöm őket a Galériába nektek.)

Addig is itt ez a szuper Holly - Brian Panel. Mindenkinek jó szórakozást!

  • Hollyék elárulják, hogy nem is sejtették az elején amikor elolvasták a forgatókönyvet, hogy a sorozat ennyire sikeres lesz.
  • Hollyt először Phoebe szerepére hallgatták meg, Briant pedig Andy szerepére. Természetesen utólag Brian már örül, hogy nem Andy szerepét kapta meg, hiszen akkor gyorsan el kellett volna hagynia a sorozatot.
  • Holly az Ocean's Eleven premier vetítésén jött rá, hogy Julia Roberts is nyomon követte a sorozatot.
  • Brian elárulta, hogy a legtöbb visszajelést csak évekel később kapták, amikor találkozhattak a rajongókkal a Conventionok keretein belül. Los Angelesben nem igazán foglalkoztak úgy velük az emberek, hiszen rengeteg színész él abban a városban, viszont amikor elutaztak, akkor döbbentek rá, hogy mekkora hatással is volt a sorozat az emberekre.
  • Beszéltek egy kicsit a rebootról is, Holly véleményét már ismerhetjük korábbról, Brian pedig elárulta, ha a CW azt szeretné, hogy a reboot valóban sikeres legyen, akkor az eredeti szereplőket is bele kellene vinni a sorozatba, ugyanis enélkül nagyon nehéz lesz nekik sikereket elérni.

Technikai gondok

2018.07.02. 21:07, Kitti
Címkék: Technikai gondok
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512329899_91.jpg

Sziasztok!! Elnézést, hogy így elmaradtak a frissítések. Először is az esemény után még mindig nem sikerült elhozni nektek a képeket valamint nincs internetem már több mint másfél hónapja a szolgáltatóval vitatkozom, de elméletileg a következő héttől már lesz és akkor sikeresen visszatérnek majd a frissítések is. Addig is még egy kis kitartást kérek, mindenképpen pótolni fogok minden elmaradást.

Valamint már elkezdtem dolgozni egy itthoni nagy projekten, remélem hamarosan bővebb információkkal is szolgálhatok ezzel kapcsolatban.

Új design

2018.04.08. 11:41, Kitti
Címkék: Design
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1523179370_08.png

Sziasztok!! Itt a tavasz, így azt éreztem itt az ideje új külsőre váltani, mivel még mindig nagy erőkkel szervezem a Birmingham-i találkozót, ezért megkértem Lindát, hogy készítsen nekünk egy új külsőt, ami szerintem nagyon szuper lett! Remélem, hogy nektek is tetszik, véleményeiteket bátran osszátok meg velünk. Kellemes Vasárnapot mindenkinek!

 

Charmed Reboot

2018.03.24. 09:23, Kitti
Címkék: Reboot
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! Úgy gondoltam ha nem írok a rebootról, azzal legalább kifejezhetem véleményem, hogy nem támogatom ezt az új sorozatot. Azonban az új szereplők nagyon ellenszenvesek és folyamatosan harcot vívnak a rajongókkal. Először is teljesen szabadon használják a Charmed logót és természetesen a betűtípust is. Erre önmagában számíthattunk már korábban is, azonban a színészek nyilatkozatai egyenesen felháborítóak.

Az egyikük, például azt nyilatkozta nem is olyan rég, hogy az eredeti sorozatban nem szerepelt színes börű karakter egészen a 6 vagy 7. évadig és, hogy ez mekkora újdonság lesz... Na ez a mondat arra volt jó, hogy felbőszítette a rajongókat, ugyanis számtalan színes bőrű karaktert láthattunk nem csak az első 6 évad során, de mind a 8 évadban, többek között a rendszeresen visszatérő, már - már a főszereplők gárdájához tartozó Dorian Gregory, aki kedvenc nyomozónkat Darryl Morrist alakította. Vagy vegyünk egy másik rendszeresen visszatérő karaktert a Látót a negyedik évad során, akit Debbi Morgan alakított. Bizony, ez annyit jelent, hogy az új szereplők az eredeti sorozatot vagy nem ismerték és nem is látták vagy csak így próbálják megnyerni az új közönséget maguknak..

Történt egy másik eset is, hiszen már vannak emberek, akik kiállnak a reboot mellett, és természetesen véleményeiket sem titkolják. Azonban az egyik komment elég messzire ment, kiöregedettnek nevezte az eredeti szereplőket és elfogadhatatlan dolgokat írt az eredeti sorozatról, amit az új sorozat egyik szereplője kedvencnek jelölt az instagramon, kifejezve ezzel egyetértését. Miért is van szükség erre a mocskolódásra a részükről? Talán félnek, hogy a sorozat megbukik még mielőtt berendelnék az első évadot? Valószínűleg erről van szó és csak egy kis népszerűséget próbálnak összeszedni  maguknak, hozzáteszem eddig nem túl nagy sikerrel.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!