Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.20. 21:58, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ma is a háttérben dolgozgattam egy kicsit, több modulnál is kicseréltem a képeket és természetesen az elrendezésen is módosítottam néhány helyen. Elég sok modul van, ezért türelem, sok idő mire mindet sikerül átnéznem és kicserélnem a képeket is.

A héten pedig ismét benézünk majd picit a kulisszák mögé, szeretnék majd egy új videót bemutatni nektek, és ha minden jól megy ez holnap sikerül majd.

2016.12.19. 20:13, Kitti
Boldog Szülinapot Alyssa!!

Sziasztok!! Alyssa ma ünnepli 44. születésnapját!! Nagyon Sok Boldog Szülinapot és jó egészséget kívánunk neki!! Reméljük szuper napja lesz! Ha szeretnéd elküldeni Alyssának szülinapi jókívánságaidat, akkor ezt legjobb ha Twitteren teszed meg, az alábbi link segítségével: twitter.com/Alyssa_Milano

Természetesen ma egy kicsit foglalkoztam a modulokkal is. Méghozzá a cikkeket sikerütl kicsit rendezgetni, ugyanis elég sok helyen már nem voltak meg a képek, ezeket azonban szerencsére tudtam pótolni.

2016.12.18. 17:18, Kitti
Címkék: 3 évad
3. évad epizódismertetők

Ahogy említettem ma is foglalkozok egy kicsit az epizódok modullal, és már el is készült a 2. részhez tartozó modul, ami rengeteg új érdekességet, bakit, és egyéb információt is tartalmaz. Valamint elkészültek az epizódhoz tartozó képek, összesen 202 kép került fel a Galériaba.

2. RÉSZ - GALÉRIA

Igyekszem haladni a többi epizóddal is, a következő héten remélhetőleg még többet sikerül majd elkészíteni, addig is olvasgassátok bátran az első és második évad leírásait.

2016.12.18. 16:03, Kitti
Új Charmed képregény

Sziasztok!! Ma is egy szuper hírrel érkezem hozzátok, ugyanis végre új információkat kaptunk az új Charmed képregényről. Mint ahogy azt mondtam a Zenescope után a Dynamite vette át a képregények készítését, és már el is készült az első hivatalos borító az új képregényhez. A legelső szám 2017. Március 8-án fog megjelenni.

Két új írót is bemutattak nekünk Erica Schultz és Maria Sanapo. Íme egy kis előzetes:

CHARMED KÉPREGÉNY 1. SZÁM (Dynamite kiadó): Hatalmas gonosz erők fenyegetik San Francisco művészeinek világát, és egyedül csak Phoebe, Paige és Piper állíthatja meg ezeket.
A Dynamite csoport egyébként előről fogja kezdeni az egészet, egy teljesen új történetet ad majd a folytatásnak, nem úgy mint az előző képregények. A borítót egyébként feltettem a Galériába, ahol megtekinthetitek teljes méretben. Valamint ha valaki szeretné előre megrendelni a képregényt, az az alábbi link segítségével megteheti: comixology.com Az ára egyébként $3.99, ami körülbelül árfolyamtól függően 1200 ft.

2016.12.17. 18:00, Kitti
Címkék: Modulok
3. évad epizódismertetők

Sziasztok!! Ahogy azt említettem folytatódik az epizódismertetők kibővítése minden féle érdekességgel és extrákkal, már el is kezdtem ezt a folyamatot és ennek eredményeképpen elkészült a 3. évad első epizódja. Új bakikat, érdekességeket hoztam, és természetesen az epizódhoz tartozó kivágott képeket is, ami azt jelenti, hogy összesen 144 új kép került fel a mai nap folyamán a Galériába.

3. ÉVAD 1. RÉSZ

Ha minden jól megy holnap is elkészül majd egy vagy két ismertető, igyekszem őket befejezni, hiszen nyolc évad van összesen ami elég sok. Jó böngészést mindenkinek!

2016.12.16. 20:41, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok, Menüpontok - Chat Alyssával

Sziasztok!! Ma is a modulokkal foglalkozom picit, méghozzá a Charmed menüponton belül fogom rendezgetni és bővíteni egy picit a modulokat.

Ma este 10-kor pedig élőben chatelhettek Alyssával személyes Twitter oldalán, kérdezhettek tőle bármit, bár leginkább az Atkin diétával kapcsolatos kérdésekre válaszol most. Használjátok a #atxinsxalyssa jelszót a kérdéseitek után. Nagyon fontos, hogy próbáljatok olyan dolgokat kérdezni tőle, amik egyediek, és senki másnak nem jutna eszébe megkérdezni, így biztosan választ kaphattok kérdéseitekre.

2016.12.15. 14:29, Kitti
P3 Convention hírek

Sziasztok!! Jó hírekkel érkezem ma is, ugyanis tegnap este bejelentettek két új vendéget a franciaországi P3 Conventionre. A rendezvényről tegnap előtt szerezhettünk tudomást, és a szervezők nem tétlenkedtek máris leszerződtek két szereplővel a sorozatból, akik nagy örömmel fogadták el a meghívást.

Ez a két szreeplő pedig nem már mint Holly Marie Combs és Rose McGowan!! Mint ahogy azt már tudjuk Holly többször is járt Európában (Februárban is eljön), ezért ő nagy örömmel fogadta el a szervezők meghívását. Rose pedig azért különleges eset, mivel ő még ezelőtt nem vett részt európai rajongói találkozón, és ez az első alkalom, hogy elfogadta. Nagyon örülünk neki, hogy ő is eljön jövőre.

Természetesen lesznke még vendégek, ez még csak a kezdet, bízunk benne, hogy minél több szereplő el tud jönni az eseményre majd.

A másik jó hír pedig, hogy nekem is sikerült jegyet szerezni, ez pedig azt jelenti, hogy onnan is élőben közvetíthetek majd nektek.