Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.01.20. 14:18, Kitti
Címkék: Epizódok
Modulok - Epizódok

Sziasztok!! Az Epizódokon belül dolgozgattam kicsit, elkészült a 3. évad 3. epizódjának modulja, ahol még több érdekességet és hasznos információkat olvashattok az adott epizódról. Természetesen felkerültek a részhez tartozó képek is a Galériába, összesen 156 képről van szó.

3. ÉVAD 3. RÉSZ - GALÉRIA

Igyekszem gyorsabban haladni ezekkel a modulokkal, de sajnos úgy kell haladnom, ahogy időm engedi, és nem szeretem őket összecsapni, hiszen ilyenkor minden részt alaposan meg kell vizsgálnom, összegyűjteni a bakikat, érdekességeket és természetesen kivágni a képeket is. Szóval sok munka van vele, ezért türelem, igyekszem, hogy minél előbb elkészüljön az összes évad.

2017.01.19. 16:23, Kitti
The Women Of Charmed Part 5

Sziasztok!! Érkezik is a The Women Of Charmed ötödik része, ahol a Charmedes pasikat mutatják be nekünk. Nézzük miket is mesélnek a fiúk a forgatásokról.

Először Brian Krause mesél nekünk egy kicsit részletesebben Leo karakteréről. Először nem igazán tudta, hogy most jó vagy rossz karakter lesz a sorozatban, de végül kiderült, hogy jófiút kell majd alakítani. Az interjú során megszólal még Greg Vaughan is, aki Danről mesél nekünk egy kicsit, hiszen ő volt Leo legnagyobb riválisa.

Holly is megszólalt egy kicsit a szerelmi háromszögről, amikor ez az interjú készült még ő sem tudta hogyan is fog alakulni a történet.

Antonia Sabato Jr is megszólal, aki egy vendégszereplő volt a sorozat és Prue egyik barátját alakította.

Megszólal még egyik kedvenc felügyelőnket alakító színész is Dorian Gregory, aki mesél nekünk egy kicsit karakteréről, arról, hogy Darryl megtudta, hogy a lányok boszorkányok. Ő ezt el is fogadta, majd lassan, lassan elkezdi felfedezni ezt a világot, miközben mindent igyekszik kézben tartani. Shannen pedig elmeséli nekünk, hogy a Dorian nevet a leghangosabban mindenki közül.

2017.01.17. 20:57, Kitti
Címkék: Képregény
Charmed képregény: 2. szám

Sziasztok!! Megjelent a Charmed képregény következő számának rövid ismertetője, valamint egy új borító is. A képregényt Erica Schultz írta.

CHARMED KÉPREGÉNY 2. SZÁM: Djall a legdögösebb új művészeti kurátor San Franciscóban. Amikor Phoebenek látomása lesz egy támadásról a galériában, a Bűbájosok rájönnek, hogy Djall nem is az akinek látszik.

A borítóról felkerült egy kép a Galériába, melyet az alábbi link segítségével tekinthettek meg: charmed.sosugary.org Ami még érdekes, hogy ennek a képregénynek is ...A Thousand Deaths lett a címe, ami arra utal, hogy az egyes képregény számok nem fognak külön címet kapni.

FORRÁS: bleedingcool.com

2017.01.15. 13:08, Kitti
Árnyak könyve képek

Sziasztok!! Ma a Galériánkat bővítettem picit, ugyanis tettem fel képeketaz Árnyak könyvéről. Ezeket a képeket a saját könyvemről készítettem, gondoltam megosztom veletek is. A könyvről egyébként 20 kép került fel a Galériába, melyet az alábbi link segítségével tekinthettek meg: charmed.sosugary.org

Ezeket a könyveket sajnos elég drágán adják, azonban, ha valaki szeretne beszerezni egyet, akkor jelezze nekem bátran, tudom hol lehet egy picivel áron alul megkapni őket jó minőségben.

2017.01.14. 17:16, Kitti
Címkék: Modulok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ahogyan tegnap is, ma is a háttérben fogok dolgozni. Át szeretném alakítani a Charmed képregények menüpontot, úgy vélem kicsit elavult lett már, és ahogy érkeznek majd az új képregények úgy szeretném bővíteni a menüpontot is.

Valamint két hét múlva elutazom Németországba, ez azt jelenti, hogy egy pár napig nem lesz frissítés az oldalon, de mindenképp lesz élő tudosítás a Conventionról és természetesen rengeteg kép. A pontos időpontokról még később írok nektek.

2017.01.12. 16:43, Kitti
6 érdekesség az első évadról

Sziasztok!! Ma úgy gondoltam hozok nektek néhány érdekességet az első évadról. Jó egy kicsti nosztalgikusan visszatekinteni ezekre az érdekes infókra. Igyekszem majd minden héten elhozni legalább 5-10 érdekességet minden évadról.

  • A legelső évad 2004-ben jelent meg DVD-n Amerikában. Ezek a DVD-k még nem tartalmaztak extrákat, csak magát a sorozatot.
  • Az első 5 epizód során a nyitó zenénél folyamatosan változtatták az effekteket és a színészek sorrendjét.
  • A női főszereplőink megjelentek minden egyes epizódban az első évad során, a férfi karakterekről ez már nem mondható el. Például Andy nem jelent meg a 'Vissza a múltba' című epizódban.
  • Andy karakterét eredetileg Chris Boyd alakította a pilot epizódban, azonban végül lecserélték Ted Kingre.
  • Ted King azért lépett ki a sorozatból, mert úgy vélte karaktere nem kapott elég figyelmet, ezért úgy gondolta ideje lesz tovább lépnie.
  • A lányok ereje már ebben az évadban is fejlődött egy kicsit, Prue megtanulta irányítani telekinetikus erejét a kezével és a szemével is, Piper nem csak megfagyasztani tudott dolgokat vagy embereket, de ki is tudta olvasztani őket, Phoebenek pedig látomásai lettek a múltból és a jövőből is.