Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Charmed 20 Convention

2018.02.18. 16:27, Kitti
Címkék: Convention
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1518968147_37.png

Sziasztok!! Mint arról már korábban is beszéltünk Angliában Májusban megrendezésre kerül a Charmed 20 rajongói találkozó, melynek én vagyok a szervezője. Ezért is sikerült az elmúlt év során kicsit kevesebb időt szánni a weboldalra, ugyanis nagyon bonyolult egy ilyen eseményt összehozni. A rendezvényre összesen 7 színészt sikerült meghívni. Jegyeket az alábbi link segítségével tudtok vásárolni: www.thebestevents.info Ha bárkinek bármi kérdése van az eseményről nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot és remélem, hogy találkozunk majd a rendezvényen. Íme az esemény promóciós videója:

A könyv nyertese

2018.02.10. 14:49, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1518182095_27.jpg

Mint ahogy azt már említettem saját Facebook oldalunkon szerveztem egy kis megosztós versenyt, melynek nyereménye egy eredeti Charmed könyv volt. A könyv nyertesét egy online sorsoló program segítségével sikerült kiválasztanom. A szerencsés nyertes pedig nem más mint Kovács Dóra! Gratulálunk neki!

Tervezek még egy nagyobb versenyt is, méghozzá hamarosan, aminek végén egy elég nagy ajándékot tudhat magának valaki. Ez valószínűleg egy kvízverseny lesz majd, további információkkal erről majd később jelentkezem még.

Új hírek a Charmed rebootról

2018.02.09. 13:44, Kitti
Címkék: Charmed reboot
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1518182097_56.jpg

Sziasztok!! Úgy néz ki a The CW most sem akarja feladni a dolgot és továbbra is erőltetik a reboot dolgot, még több információt árultak el, ezáltal még hevesebb ellenállást váltva ki a sorozat rajongóitól. A TVLine oldalán megjelent egy cikk, amely egy kicsivel több információt árul el az új sorozatról.

A három testvér neve Macy, Mel és Medison lesz, a tanácsadójuk, vagyis fényőrük pedig Harry. Valamint az egyik nővér mitn kiderült leszbikus lesz, tehát neki barátnője lesz. És persze megkaptuk a karakterek leírását is.

Macy: Egy szellemes tudós, aki a 20-as évei végén jár, Galwin nevű barátjával akar összeköltözni Michiganben, azért, hogy egy egyetemi laboratóriumban dolgozhasson. Macy nem biztos benne, de úgy hiszi, hogy ő Mel és Medison testvére. Ereje a telekinézis.

Mel Pruitt: Erős akaratú feminista, mély érzésekkel és irányításmániás. Mel, aki a 20-as évei közepén járó leszbikus - Madison testvére. Egy tragikus baleset után a gyászoló Mel dühös és erőszakos és ellöki magától azokat, akik segíteni szeretnének neki, beleértve a nyomozó barátnőjét Soo Jint. Mel ereje az idő fagyasztás.

Medison Pruitt: Mel kistestvére, 18 év körüli, atletikus főiskolai hallgató, aki teljesen más mint Mel. Madison megrémül, amikor kiderül, hogy boszorkány. Az ő ereje az lesz, hogy tud  olvasni mások gondolatában.

Hát... Ezek alapján nem hangzik jól az egész. Holly továbbra sem támogatja a rebootot. Sajnos néhány oldal tévesen ítélte meg őt, azt gondolták, hogy a leszbikus csavar nem tetszett a színésznőnek, pedig ez nem igaz és ennek Twitter oldalán is hangot adott.

"Azt hiszem világosan kifejtettem, hogy van néhány problémám a reboottal. Az hogy az egyik karakter leszbikus lesz az nem tartozik bele. De ha már így benne vagyunk a témában, ezt csavarnak nevezni marketinges hiba és részese egy nagyobb problémának. 

Hiszen tudjátok, az első sajtóközleménykor bejelentették a feminista csavart. Tehát. Igen. Reméljük, hogy az eredeti forgatókönyv tele lesz olyan karakterekkel, melyek egyenlőek és az új generáció ösztönzésére szolgálnak majd. És a CW pedig kirúgja a marketingeseit hamarosan.

Zárásként pedig sok sikert nekik. Megint."

Holly már a hét elején is kifejtette véleményét a rebootról, amivel a rajongók 100%-ig egyetértenek, sőt még egy petíció is indult a reboot ellen. Bármennyire is próbálkozik a The CW ez a reboot bukásra van ítélve az eredeti színészek nélkül. Sajnos a csatorna úgy néz ki továbbra sem szeretne a rajongókra hallgatni, Twitter oldalán folyamatosan tiltja le az embereket, akik kifejtik véleményüket az új rebootról. Az emberek nagyon csalódottak a csatorna miatt, és ahogy azt Holly is írta Twitteren: "Egy dolgod volt CW...."

Nyerj te is Charmed könyvet

2018.01.28. 16:38, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814628_92.png

Sziasztok!! Úgy döntöttem indítok egy kis játékot, melynek segítségével ti is nyerhettek egy eredeti Charmed könyvet, akár magyar akár angol nyelven. Az egészért csak annyit kell tennetek, hogy megosztotok a lap hivatalos Facebook oldalán egy bejegyzést, a megosztók között pedig kisorsolok majd egy könyvet a jövőhét során.

Facebook oldalunkat az alábbi link segítségével érhetitek el: https://www.facebook.com/CharmedHungary/ Sok sikert mindenkinek, aki játszani szeretne!

Mégis lesz Charmed reboot

2018.01.27. 17:33, Kitti
Címkék: Charmed reboot
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814628_81.jpg

Sziasztok!! Egy elég érdekes hírrel térek vissza hozzátok, ugyanis a The CW a napokban jelentette be, hogy mégis lesz Charmed reboot, azonban úgy néz ki, hogy a csatorna most sem tanult a dologból, ugyanis az eredeti szereplőket továbbra sem tervezik visszahozni, ez pedig heves ellenállást váltott ki a rajongókból és persze a színészekből is...

De kezdjük is a legelején. A sorozat folytatását már tavaly berendelte a csatorna, azonban akkor még egy 70-es évek beli hátteret képzeltek el a dolognak, három boszorkányról, akik nem is testvérek. Ezt az ötletet tavaly elvetették, azonban most ismét előhozakodtak vele, annyi módosítással, hogy a napjainkban játszódna a sorozat egy főiskolai városban, három lányról fog szólni, akik rájönnek, hogy boszorkányok, ezért minden féle természetfeletti lényekkel kellene felvenniük a harcot. A sorozatba szeretnének még feminista szálakat is belevinni.

A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, ugyanis ez nem a Charmed lenne, hanem egy másik sorozat... Miért is használják akkor a Charmed nevet? Holly természetesen hangot is adott ennek a dolognak személyes Twitter oldalán, a rajongók pedig 100%-ig kiállnak mellette.

"Itt ez a dolog. Amíg nem kérdeznek meg minket, hogy átírhatják-e, ahogyan azt Brad Kern tette minden héten ne is gondoljanak arra, hogy kihasználhatják a kemény munkánk eredményét. A Charmed négyünkhöz tartozik, az írókhoz és főleg a rajongókhoz. Ne gondoljátok, hogy ezzel átverhetitek őket, egy címmel. Szóval viszlát."

"És itt van még egy dolog. A rebootok vagy átalakítások, ahogy régen neveztük általában hasonló történetszállal rendelkeznek mint az eredeti sorozat, ahogyan jogilag is lennie kell annak érdekében, hogy ugyanazt a címet használhassák. Ha nem hasonlít akkor az csak egy másik sorozat. Egy új sorozat, új címmel."

Teljesen érhető Holly felháborodása, a teljes kreativitás hiánya miatt a csatorna úgy gondolja, hogy mindenhez joga van. Én viszont úgy látom, hogy a rajongóknak is lesz még hozzá egy-két szava.

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 3. Rész

2017.12.29. 14:13, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Érkezik is a megkezdett kulisszás cikk harmadik része, ami remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog majd. Hamarosan szeretnék szervezni egy kvízversenyt és az elmúlt héten sikerült beszereznem pár ritkaságot a gyűjteményembe, amiről szeretnék majd képeket feltölteni a Galériába. Na de most érkezzen hát a cikk folytatása, amire már sokan vártatok.

Az epizód csúcspontja pedig az volt, hogy Piperéknek sikerült helyet cserélniük démoni hasonmásaikkal és sikerült elpusztítani őket a babaházzal együtt. Johansen feladata volt, hogy mindez megelevenedjen a képernyőn. "Csak fel akartam robbantani a babaházat és ennek pedig számtalan módját ismerem," emlékezett vissza. "Felvetődött az ötlet, hogy megkérjem az egyik SFX emberünket, hogy tegye tele az egészet robbanó dolgokkal, majd fotó-szonikus kamerával sorban felvesszük az egészet. Elmagyaráztam nekik, hogy egy olyan Függetlenség Napja jelenetet képzelek el és azt akarom, hogy úgy nézzen ki az egész, mint amikor felrobbantották az Empire State Buildinget abban a filmben.

A különleges effektek felelőse Randy Cabral és csapata fantasztikus munkát végzett a robbantás során. Tetszett a rajongók reakciója amit olvastam az interneten később: 'Istenem, felrobbantották.' A nézők remélem örülni fognak, ha megtudják, hogy a babaháznak semmi baja. Kettőt is készítettünk belőle, és amikor a robbantásra került a sor, az elsőt szépen félretettük és a másolatot robbantottuk fel.

Valamint érdemes megemlítenem, hogy ennél a jelenetnél, ha megállítod egy pillanatra a lejátszódat a kamera átmegy egy kicsit a füstön és a babaház belsejében a mini kanapénál láthatod, hogy a nagypapa órája még mindig egyben van. Ez egyfajta belső humor akart lenni. A Bűbájos boszorkák sorána nagypapa óráját számtalanszor összetörték már így arra gondoltunk egy kicsit vicces lenne ha most állva maradna."

Johansen utolsó epizódjában a  The Jung and the Restlessben az álmok elkezdenek valóra válni... "Ha rendszeresen követed a sorozatot, akkor tudhatod, hogy az utolsó évad során a Jenkins nővérek a lányok életének részévé váltak. Ebben a részben Christy meggyőzi Billiet, hogy a lányokat tegyék bele egy álomvilágba, hogy rájöhessenek mi is a legbelső vágyuk. Azt szerettük volna, hogy ez az álomvilág teljesen különbözzön a valóságtól, így Kris Krosskove és én együtt kezdtünk el dolgozni ezen, hogy hogyan is nézhetne ki ez a világ, miben lehetne más. Végül egy ködös, kékes hátteret képzeltünk el, így a lányok kicsit 'földöntúliként' jelennek meg, de mégsem annyira, hogy az zavaró legyen a nézők számára."

Johansen elárulta, hogy várja a következő sorozatot, melyen dolgozhat, azonban a Charmed minidg is különleges helyet foglal majd a szívében. "A Charmed az új karrierem kezdetét jelentette. Csodálatos emlékeim vannak és ezek egész életemben velem lesznek."

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN