KÖVETKEZŐ EPIZÓD

BŰBÁJOS BOSZORKÁKHol?: Fox csatorna & Prime csatorna
Hanyadik évad? 1 & 6
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
 
KÖVETKEZŐ SZÁM

CHARMED KÉPREGÉNYSZÁM: 05.
MEGJELENÉS IDEJE: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION

PALERMO COMIC CONKi? Holly Marie Combs
Hol? Olaszország
MIKOR? 2017. Szeptember 22-24.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.

P3 CONVENTIONKik? Holly, Rose
Hol? Franciaország
Mikor? 2017. Nov. 25-26
Franciaországban már korábban is tartottak hivatalos Charmed rendezvényeket, ez alkalommal a Xivents csoport szervez rajongói találkozót, és ennek köszönhetően találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel Párizsban.

 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Kitti
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.08.20. 13:57, Kitti
Kvízverseny infók

Sziasztok!! Említettem legutóbb, hogy hamarosan érkeznek majd új infók a következő kvízversennyel kapcsolatban. Úgy döntöttem, hogy egy Halloween-i kvízversenyt fogunk majd rendezni, szokás szerint Október 31-én este 7-kor. A verseny a lap Facebook oldalán kerül megrendezésre szokás szerint és aki helyesen válaszol minden kérdésre az nyer. Ami a nyereményt illeti lehet majd nyerni egy eredeti Charmed DVD-t, és ha minden a tervek szerint alakul idén lesz majd egy nagyon nagy nyeremény is, amihez viszont még szükségem van egy kis időre, ezért is csak Októberben lesz majd a következő kvízverseny.

20 kérdés lesz majd a sorozattal és annak szereplőivel kapcsolatban. Érdemes böngészni az oldalon, hiszen minden kérdésre megtaláljátok majd a helyes választ.

2017.08.13. 12:17, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat PART 2.

Sziasztok!! A néhány héttel ezelőtt megkezdett kulisszás cikk fordítását szeretném most folytatni. Remélem mindenkinek tetszik majd ez a cikk, nekem egy élmény fordítani. Jó szórakozást mindenkinek!

Ahogy azt mindenki gondolta a dolgok az évad előrehaladtával sokkal hektikusabbak és zavarosabbak lesznek. "Amikor az évad közepénél járunk és rengeteg epizódot forgatnak éppen - akkor kell nagyon sokat dolgoznom, rengeteg az átalakítás és be kell osztani az idődet." magyarázta Chomsky. Sokszor részt vehetek a rendezések második felében és a forgatásokon is ott kell lennem. Minden csak azon múlik, hogy mi szükséges az adott epizódnál, hogy gördülékeny legyen minden. Amikor az évad végén járunk és befejeződtek a forgatások, akkor a legszorosabb a határidő a számomra, ugyanis be kell fejeznem az epizódot. Azonban akkor már nem kapok új jeleneteket, sokkal csendesebb a dolog és végre arra tudok fókuszálni, hogy befejezzem az epizódot. Így még ha egy kicsit nagyobb is a nyomás rajtam, mégis könnyebb egy kicsit, hiszen nincs más dolog, amire koncentrálnom kellene.

"Van néhány kiegészítő tényező, például a számítógépes munkálatok, amelyek előhozzák a lányok erejét. Egy kis teleportálás itt, vagy egy robbanás ott, nem tűnik nagy dolognak, de amikor összerakod őket, akkor igenis az lesz.

Csak hogy betekintést nyerjetek egy kicsit a dolgokba, amikor a Charmed elkezdődött, akkor a legtöbb effektet tartalmazó epizódban talán 35 effekt volt." mondta Chomsky. "Az utolsó három évadnál pedig közel 120 effektet használunk epizódonként. A 7. évad végén az utolsó öt epizódnál több mint 200 effektet használtunk. Magas szögből szerettük volna felvenni például, ahogy a ház felrobban, és van egy barátom, akinek van helikoptere, és a vizális effektek csapatának vezetőjével Stephen Lebeddel fel is szálltunk a helikopterre. Hozott magával egy digitális kamerát és elrepültünk az igazi ház fölé, majd készítettünk néhány felvételt, amit később felhasználtunk a forgatások során. Nagyon sok tervezést igényelt, de tudtuk, hogy ezt szeretnénk csinálni, már amikor elkezdtük tervezni is az adott epizódot. Csak össze kellett hangolni a dolgokat."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM

2017.08.12. 18:34, Kitti
Címkék: Képek Wizard World
Galéria

Nem is olyan rég kaptunk néhány képet a Wizard World Conventionról, és ezeket a képeket eddig még nem hoztam el nektek. Ma viszont feltöltöttem őket a Galériába, ahol ti is megnézhetitek majd őket nagyobb méretben a kis képekre kattintva.

   

2017.08.12. 18:23, Kitti
Modulok - Menüpontok és hírek

Sziasztok!! Ma leginkább a modulokkal és menüpontokkal igyekeztem foglalkozni, hiszen ahogy már eddig ezt megszokhattátok tőlem ezekre is szoktam időt szánni bőven. Hamarosan lesz majd egy új kvízverseny is, még kidolgozom a részleteket és utána elmondom, hogy mikor lesz és mi lesz a nyeremény. Az biztos, hogy a lap Facebook oldalán kerül majd megrendezésre ismételten és aki a leggyorsabban válaszol helyesen az összes kérdésre az nyer.

2017.08.07. 20:50, Kitti
Új képek Alyssáról

Sziasztok!! Az elmúlt napokban Alyssa részt vett néhány műsorban, hogy népszerűsítse a Wet Hot American Summert. Készült róla néhány kép, amit most elhoztam nektek, és a Galériában a kis képekre kattintva tekinthetitek meg őket. A képekhez tartozik egy rövid interjú is, amit  szintén szeretnék megmutatni nektek. Alyssa az interjú során megemlíti a Charmed rebootot is, hogy a The CW elnöke megpróbálja kitalálni hogyan is lenne a legjobb ez az egész. Továbbra is hangsúlyozta, hogy ők benne lennének a folytatásban és reméli, hogy ez az egész megtörténhet úgy ahogyan a rajongók szeretnék.

   

2017.08.06. 18:13, Kitti
Címkék: Alyssa Milano
Alyssa a Charmed rebootról

Megjelent egy új interjú Alyssával a vulture.com weboldalon, mivel Alyssa csatlakozott a Wet Hot American Summer stábjához. Aki szeretné olvassa el a teljes interjút, én úgy döntöttem, hogy azt a részt fogom nektek lefordítani, amelyben Alyssa a Charmedről beszél.

"Ami a Charmedet illeti úgy érzem még mindig életben van a sorozat és jelen van az emberek életében napi szinten és még mindig nézik az emberek az ismétlések idején. Azt hiszem, amit csinálni akarnak az nem tiszteli a Charmed rajongókat, akik a leghűségesebb rajongók a világon."

FORRÁS: vulture.com

2017.08.06. 18:00, Kitti
Címkék: Reboot
Mégis lesz Charmed reboot?

Sziasztok!! Sikeresen visszatértem a nyaralásból és természetesen van néhány pótolni való az oldalon. Felröppentek a hírek az elmúlt héten, hogy mégis lesz Charmed reboot. Már korábban megírtam, hogy a The CW szeretne valamit kezdeni a sorozattal, de kihagyná belőle az eredeti szereplőket, ezt az ötletet Februárban elhalasztották, azonban nem is olyan rég Mark Pedowitz megszólalt ezzel kapcsolatban. A The CW elnöke azt nyilatkozta, hogy már elkezdték kifejleszteni és reméli, hogy lehet belőle majd valamit. Természetesen a legtöbb rajongó nem támogatja ezt az ötletet, hiszen miért kellene kihagyni az eredeti szereplőket? Reméljök a CW csatorna olvassa a rajongók véleményét és rájön, hogy ez az ötlet bizony hatalmas bukás lesz az eredeti színészek nélkül.

FORRÁS: eonline.com