Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.03.21. 04:28, Kitti
Címkék: Képregény
Charmed képregény 4. szám

Sziasztok!! Bizony, még csak az első szám jelent meg, azonban máris kaptunk néhány képet, melyek a 4. számhoz tartoznak, valamint megkaptuk a képregényhez tartozó ismertetőt is, ezeket hoztam most el nektek. A képeket megtalálhatjátok a Galériában, az alábbi linkre kattintva: charmed.sosugary.org

Charmed képregény 4. szám - Dynamite: Paige és Gabe az alvilágban vannak épp, a sokszorozódó démonok pedig bekerültek a mi világunkba. A bűbájosok ismerettségi körét pedig már helyettesítették ezekkel a démonokkal, akik csak arra várnak, hogy átvegyék az uralmat a világ felett.

2017.03.20. 04:37, Kitti
Salt Lake City Comic Con panel

Sziasztok!! Már meg is jelent a legelső felvétel, méghozzá Péntekről. Sajnos több videó még nincs, és ez a mostani is csak 4 perces, viszont elég vicces, hiszen Holly és Brian mindig remek hangulatot csinálnak a paneleknél.

 • A felvételen megkérdezik tőlük, hogy melyik volt a kedvenc szörnyük a sorozatban, természetesen megemlítik Julian karakterét, Belthazort és persze szóba kerül a Wendigo is. 
 • Brian megkérdezi Hollyt, hogy 'Chris egy szörny volt?' Mire ő felháborodva azt feleli: 'Nem!! Ő a fiad volt!' :D 
 • Beszéltek még a dinoszauruszos epizódról is, Holly nem igazán tudta hova tenni a dolgot, mivel ő sárkányra emlékezett, de dinoszauruszra nem. Ez persze azért volt, hiszen ő nem szerepelt abban a jelenetben.
 • Brian a felvétel elején mesél még nekünk kicsit a legelső munkájáról is, és persze arról is, hogy a kezdetek során mindig ideges volt, de ahogy beindult a munka már ment minden magától.

2017.03.19. 04:14, Kitti
Holly örökbefogadott egy kiskutyát

Sziasztok!! Holly természetesen Utahban sem tétlenkedett, ellátogatott a Best Friends Alapítvány ottani képviseletéhez és örökbefogadott egy kiskutyát, valamint meglátogatott még egy másik kutyust is, aki szintén gazdit keres. Holly nagyon cuki képeket posztolt személyes instagram oldalán. Ezeket a képeket feltöltöttem a Galériába, a kis képekre kattintva meg is tekinthetitek őket. Figyelem, cuki képek következnek!

   

2017.03.18. 16:28, Kitti
Salt Lake City Comic Con képek

Bár az esemény még csak egy napja tart, máris kaptunk néhány képet Hollyról és Brianről. Mindig jó őket együtt látni, és biztos vagyok benne, hogy ez alkalommal is nagy örömet okoztak a rajongóiknak.

A képeket egyébként feltöltöttem a Galériába is, ahol nagyobb méretben tekinthetitek meg őket. Amint lesz kép az album folyamatosan bővülni fog.

   

2017.03.18. 16:13, Kitti
Salt Lake City Comic Con videó

Sziasztok!! Említettem, hogy a hétvégén Holly és Brian Utah-ba utaznak, hogy részt vegyenek a Salt Lake City Comic Con-on, és találkozhassanak a rajongókkal. A szervezőknek köszönhetően már kaptunk is egy kis videót az eseményről, amint kedvenceink épp bevonulnak a panelre. Reméljük kapunk majd még néhány felvételt az eseményről.

Ha szeretnétek látni a teljes videót nagyítsátok ki, sajnos kisebbre kellett vennem egy kicsit, de ha kinagyítjátok tökéletesen nézhető.

2017.03.17. 15:15, Kitti
Érdekességek a harmadik évadról

Sziasztok!! Úgy gondoltam, hogy feldobjuk egy kicsit ezt a mia napot és hozok nektek néhány érdekességet a harmadik évaddal kapcsolatosan. Remélem mindenkinek tetszeni fog, jó olvasgatást!

 • A harmadik évadhoz tartozó DVD 2005. November 15-én jelent meg az USA-ban és Kanadában. (1-es régiós lemezek) A világ többi pontján ezzel szemben később, Szeptember és Október környékén adták ki a lemezeket. (2-es régiós lemezek)
 • Az 1-es és a 2-es régiós lemezek különbőzőek, habár színben megyegyeznek, a képek mégis eltérőek a borítókon.
 • A nyitózenéhez a lányokról új felvételeket készítettek, valamint ez alkalommal már Julian is megjelenik a főcímnél.
 • Brian Krause volt az egyedüli férfi karakter, aki minden epizódban megjelent ebben az évadban.
 • Ez az utolsó évad amikor a lányok ereje is megjelenik a nyitózenében közvetlenül a nevük előtt.
 • Ebben az évadban jelenik meg először James Read mint a lányok édesapja, Victor Bennett. Readet eredetileg Prue egyik szerelmének karakterére választották ki, majd meggondolták magukat a készítők.
 • Shannen Doherty két epizódot is rendezett ebben az évadban, az egyik A Vég, a másik pedig a Feltámad a Vadnyugat című epizód volt.

2017.03.15. 20:16, Kitti
Címkék: Modulok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! A mai napot is a modulok rendezésére szeretném ráfordítani. Leginkább a Charmed menüponton belül fogok tevékenykedni, valamint a hétvégén a Színészek menüpont is bővülni fog 1-2 modullal, ezeknek az előkészületeihez kezdek most hozzá.