Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.04.15. 16:14, Kitti
6 érdekesség a 4. évadról

Sziasztok!! Remélem mindenkinek jól telik a hétvége, én igyekszem egy kicsit még bűbájosabbá varázsolni nektek. Elhozok 6 érdekes információt a 4. évadról.

  • Brian Krause megjelent minden egyes epizódban az évad során. Ő az egyedüli férfi szereplő, akinek ez sikerült ebben az évadban.
  • 2006. Február 28-án jelent meg ez az évad DVD-n az USA-ban és Kanadában.
  • Teljesen új nyitányt kellett terveznie a sorozat készítőinek, miután Shannen Doherty kilépett a sorozatból. Alyssa jelent meg először, majd Rose és végül Holly. Dorian és Julian is helyet cseréltek.
  • Ez volt az első évad, ahol két órásra sikerült az első epizód, éppen ezért egy külön nyitányt kellett készíteni ennek a két epizódnak. Ezt később ismét felhasználhatták az 5. évad során.
  • A rajongók szerint ez az évad lett a legsötétebb, már csak azért is mert Cole lett a Forrás és persze az évad sem indult a legjobban.
  • A rajongók sokat panaszkodtak, mivel a harmadik évad utolsó epizódja után elég sok mindent nem magyaráztak meg a készítők. Több rajongú azt hitte, hogy kifelejtettek egy epizódot.

2017.04.13. 14:41, Kitti
Címkék: Képegény Charmed
Megjelent a 2. Charmed képregény

Sziasztok!! Tegnap megjelent a Charmed képregény 2. száma, ezentúl bárki megvásárolhatja. Már meg is rendeltem az új példányt, amint megérkezik írok róla egy kis összefoglalót, és természetesen a Galériába is töltök fel róla képeket. Aki szeretné megvásárolni a képregényt, az e-bayen tegye meg, hiszen ott olcsóbban is megkaphatja a képregényt és a postaköltség is kevesebb.

A borítóról képeket pedig az alábbi link segítségével tekinhteitek meg:

2017.04.11. 19:51, Kitti
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! A mai napot a modulok és menüpontok átnézésével és javítgatásával fogom tölteni. Leginkább a Charmed menüponton belül találtam néhány videót, amit mindenképp szeretnék kicserélni, ezért gondoltam ezekre is rá kell szánni az időt.

A hétvégén indul a húsvéti kvízverseny, szóval készüljetek, hiszen ismét értékes nyereményekkel lehettek gazdagabbak.

2017.04.09. 12:11, Kitti
Palermo Comic Con hírek

Sziasztok!! Említettem ahogy lesz több információ az Olasz Comic Conról mindenképp jelentkezem és el hozom majd nektek. A jegyeket mátol lehet megrendelni, este 9 órától. Összesen 4 jegyet lehet megrendelni, természetesen még e legolcsóbb jegy is tartalmaz egy autogramot.

Jegyárak:

  • 90 euró
  • 120 euró
  • 165 euró
  • 450 euró 

A legdrágább jegy már tartalmaz egy vacsorát is 2 képet, 2 autogramot és néhány egyéb extrát is. A jegyeket az alábbi link segítségével vehetitek meg ma este 9 órától: http://www.palermocomicconvention.it/holly Aki szeretne elmenni bátran tegye meg, hiszen mindig hatalmas élmény egy ilyen találkozó, ráadásul ez a mostani olcsóbb és kedvezőbb mint az előzőek és a Novemberi.

2017.04.08. 18:46, Kitti
Galéria - Charmed képregény

Sziasztok!! A mai nap beszkenneltem nektek a Charmed képregény új számának első felét. A második fele a következő héten érkezik majd, így ti is nyomon követhetitek a történetet. Jó szórakozást mindenkinek!

2017.04.07. 20:57, Kitti
Palermo Comic Con

Sziasztok!! Elnézést, de elég őrült hetem van, így nem igazán tudtam gép közelébe kerülni. Na de itt is vagyok, máris egy szuper hírrel érkezem, ugyanis Holly Szeptemberben ismét Európába utazik, ez alkalommal Olaszországban, méghozzá Palermoban találkozhatnak majd vele a rajongók. Szeretnék elmenni a rendezvényre és élőben tudósítani nektek, azonabn közvetlen utána viszont már biztos, hogy Franciaországban is találkozom vele, így lehet, hogy ez most nem fog összejönni, de igyekszem friss infókat szerezni nektek az eseményről, és aki teheti menjen el bátran, biztosan hatalmas élmény lesz.

Amint lesz több infó az eseményről mindenképpen fordítom majd nektek.