Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.03.08. 20:56, Kitti
Címkék: Képregény
Megjelent az új Charmed képregény

Sziasztok!! Elérkezett végre ez a nap is, megjelent az új Charmed képregény legelső száma. Már el is készítettem neki az új modult, felkerült néhány kép és egy rövid tartalom. Amíg nem kapom meg a képregényt, addig ennyivel tudok szolgálni. Szerencsére azonban sikerült megrendelnem, elméletileg a következő hét elején már itt is lesz, így tudok róla majd részletesebb összefoglalót írni és lehet be is fogom szkennelni nektek.

CHARMED KÉPREGÉNY DYNAMITE 1. SZÁM

2017.03.07. 19:56, Kitti
Címkék: Modulok Menüpontok
Modulok-Menüpontok

Sziasztok!! Ma egy kicsit a modulok bővítésével és átalakításával fogok foglalkozni. Mivel holnap már meg is jelenik az új Charmed képregèny, ezért elő kell készítenem a modult az új kèpregények számára is, szóval ezzel fogok foglalkozni ma.

Az internetem sajnos még mindig nem tért vissza, így igyekszem kisebb frissítéseket hozni, amint visszatér hozok néhány videós interjút, mert megjelent egy pár új az elmúlt héten.

2017.03.05. 13:38, Kitti
Címkék: Képregény
Charmed képregény előzetes

Sziasztok!! Ahogy azt már tudjátok Március 8-án, vagyis Szerdán megjelenik majd az új Charmed képregény legelső száma. Mivel nincs netem, ezért még nem sikerült előfizetnem az új képregényekre, de remélhetőlega következő hét folyamán sikerül majd, és ha megérkezik mindenképpen beszkennelem nektek majd. Addig is itt egy rövid előzetes, amit letölthettek. Az előzetesért köszönet a charmedcomicfan11.jimdo.com weboldalnak.

LETÖLTÖM AZ ELŐZETEST

2017.03.05. 13:12, Kitti
Új képek Shannenről

Sziasztok!! Sajnos még mindig nem kaptam vissza az internetemet, elvileg holnap már megjavítják, de ez persze nem tarthat vissza a frissítéstől, hiszen új képek jelentek meg Shannenről, aki az  Animal Hope & Wellness Gála házigazdája volt tegnap este.

A képeken láthatjuk, hogy Shannen szerencsére egyre jobban néz ki, ennek pedig nagyon örülünk! A többi képek a kis képekre kattintva tekinthetitek meg a Galériában.

   

2017.03.02. 17:03, Kitti
Címkék: technikai gondok
Technikai gondok

Sziasztok!! Sajnos adódott néhány technikai gondom az internettel, ezért nem tudtam eddig jelentkezni. Most mobilnetről vagyok, de erről ugyebár nem a legjobb frissíteni. Elméletileg ma vagy holnap sikerül megjavítaniuk a problémát és akkor ismét tudok frissíteni. Elnézést ezért a kis kellemetlenségért. Reméljük sikerül megoldani a gondot, ha nem akkor szolgáltatót fogok váltani. Így vagy úgy, de a hétvégén érkeznek a frissítések! Köszönöm a türelmeteket!

2017.02.27. 20:46, Kitti
Alyssa Milano a Weinstein Company's Pre-Oscar Vacsorán

Sziasztok!! Alyssa tegnap részt vett a The Weinstein Company's Pre-Oscar Vacsorán, ahol készült róla néhány kép, ezeket hoztam most el nektek. Sajnos eddig nem sok képről van szó, de amint lesz több mindenképpen elhozom majd nektek, és persze reméljük, hogy felvétel is lesz majd az eseményről.

   

 

2017.02.26. 12:01, Kitti
Kulisszák mögött: Billie és Christy 4.

Sziasztok!! Már hozom is a cikk befejező részét. Remélem, hogy mindenki élvezte, hogy ismét bepillanthattunk egy kicsit a háttér munkálatokba. Rengeteg ilyen cikkem van még amit szeretnék majd lefordítani nektek. Személy szerint nekem is tetszenek ezek a cikkek, hiszen számomra is új és érdekes információkat tartalmaznak.

Marnette nagyon örült, amiért csatlakozhatott a csapathoz. "Nagy öröm csatlakozni egy nagy sikerű sorozathoz. Azoknál a sorozatoknál, ahol előzőleg dolgoztam mindig egy ötlettel kezdtünk, a Bűbájos boszorkáknál viszont nagyszerű volt részese lenni egy szuper befejezésnek," mesélte. 

Habár Christyt a testvére ölte meg az utolsó epizódban, Marnette mégis meghatónak találta Christy halálát. "Nagyon szomorú volt. Kaley is nagyon szomorúnak érezte magát, én pedig átéreztem az ő szomorúságát," mesélte. "Szerencsére azért nem volt szörnyű halála Christynek. Rendben volt. Csináltam már pár őrült dolgot a képernyőn. Meg kellett ölnöm embereket, vagy engem öltek meg, megfojtottak, vagy kiégették a szemem - tehát az, hogy csak úgy köddé váltam az utolsó részben igazán szép módja volt."

Marnette úgy érezte, hogy a Bűbájosok mindörökké című epizód méltó befejezést adott a sorozatnak. "Összefoglalta az összes évadot," mondta. "Úgy gondolom Brad Kern remekül végezte a munkáját. Ismerte a rajongókat és tudta, hogy mit szeretnének, és persze azt is, hogy mi a legjobb a sorozatnak.Úgy gondolom, hogy a legtöbb rajongónak tetszett a finálé."

FORRÁS: CHARMED DVD MAGAZIN 58. SZÁM